Nemtii au tunat cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile. Uite ce a iesit

Nemtii au tunat cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile. Uite ce a iesit
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Skoda Octavia vine din Germania
  • Primul RS 245 din istorie ofera acum pana la 310 cai putere si 430 Nm
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum 6.3 secunde
Distribuie pe Facebook

In configuratia standard, masina companiei cehe are nevoie de numai 6.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Pentru prima oara in mai bine de doua decenii, celebra Skoda Octavia este disponibila la vanzare si intr-o versiune cu 245 de cai putere sub capota. Comercializata alaturi de indicativul RS 245, varianta de top a masinii cehe are nevoie de numai 6.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Un pic prea mult pentru preferintele tale? Nicio problema: opteaza pentru faimoasa unitate de control ABT Engine Control, iar situatia se va schimba radical.

In urma acestui tratament, motorizarea de doi litri pusa de Skoda pe cea mai performanta Octavia din toate timpurile va ajunge sa produca un total de 290 de cai putere. De altfel, cuplul maxim urmeaza sa creasca pana la valoarea de 410 Nm, astfel ca timpul necesar realizarii ecuatiei 0 - 100 km/h va fi de 6.4 secunde.

O a doua optiune oferita de specialistii ABT are, ca rezultat final, un RS 245 cu 310 CP si 430 Nm. Capabil sa sprinteze pana la 100 de kilometri pe ora in 6.3 secunde.

Vestile bune continua cu viteza de top, capitol in cadrul caruia faimoasa unitate de control ABT Engine Control ii va permite celebrei Skoda Octavia sa se laude, pentru prima oara in istorie, cu atingerea a 254 km/h - in versiunea de 290 CP. In varianta cu 310 CP, acul vitezometrului promite sa urce pana la 260 de kilometri pe ora.

Exceptand plusul de performanta, masina ceha comercializata alaturi de indicativul RS 245 si cu arcuri sport, bare anti-ruliu sau jante din aliaj de pana la 20 de inch.

Skoda Octavia RS by ABT Sportsline

Skoda Octavia RS by ABT Sportsline

Skoda Octavia RS by ABT Sportsline

Skoda Octavia RS by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Octavia RS by ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2019