Nemtii au tunat cel mai puternic BMW din toate timpurile

Nemtii au tunat cel mai puternic BMW din toate timpurile
  • Nemtii au tunat...
  • ... cel mai puternic BMW din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze acum mai putin de trei secunde.

Opt cilindri in V, doua turbine si o putere maxima de 635 de cai. Sunt elementele ce transforma noul M5 CS in cel mai puternic BMW din toate timpurile.

Multumita tractiunii integrale oferite in standard, si performantele sunt pe masura: doar trei secunde dureaza proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Printre caracteristicile noului BMW M5 CS se mai numara, de asemenea, si o viteza maxima de 305 kilometri pe ora. Potrivit primelor informatii si detalii.

BMW M5 CS de la G-PowerBMW M5 CS de la G-Power

Vestile bune nu se opresc insa aici, lista atractiilor principale continuand cu o lunga lista de upgrade-uri semnata de specialistii de la G-Power.

Botezata GP-900, versiunea de top cuprinde inclusiv cateva modificari la nivelul kit-ului twin-turbo. Ce-i permit noului BMW M5 CS sa ofere 900 de cai putere.

Datele cu privire la evolutia valorilor inscrise in dreptul probei 0 - 100 de kilometri pe ora, dar si vitezei maxime nu reprezinta decat un mister.

Incheierea comunicatului de presa dezvaluie, in schimb, ca noul BMW M5 CS poate fi echipat si cu diferite accesorii vizuale. Precum jante forjate pe 21 de inch.

Alte elemente disponibile cuprind inclusiv unele componente de caroserie realizate fibra de carbon si, la cerere, un interior complet retapitat.

BMW M5 CS de la G-Power

BMW M5 CS de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW M5 CS de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022