Nemtii au tunat cel mai puternic Mercedes de serie din toate timpurile

Nemtii au tunat cel mai puternic Mercedes de serie din toate timpurile
  • Nemtii au tunat cel mai puternic...
  • ... Mercedes de serie din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

In urma imbunatatirilor primite, sistemul de propulsie disponibil livreaza acum persoanei de la volan un total de 950 de cai. Plus 1.550 Nm.

843 CP si 1.470 de Newton-Metri. Sunt numerele care transforma noul Mercedes-AMG GT 63 S E Performance intr-unul dintre cele mai impresionante automobile de serie ale istoriei, la aceasta performanta contribuind si timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora: doar 2.9 secunde - potrivit unui comunicat oferit presei.

Dar cum intotdeauna exista loc de mai bine, conform unei vechi zicale, o companie de tuning din Germania a lasat deoparte toate proiectele sale curente pentru a i se dedica, in intregime, primului super hibrid al producatorului cu stea in... logo.

La momentul actual, upgrade-urile operate de specialistii de la OPUS nu reprezinta, din nefericire, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, acestia alegand sa se limiteze la a dezvalui cifrele rezultate, cu sistemul de propulsie de sub capota identificandu-se acum un total de 950 de cai putere. Si 1.550 Nm - aparent.

Prin urmare, cu toate nu ni s-a transmis nimic, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora si-ar putea gasi rezolvarea, mai nou, intr-un timp de doar 2.5 secunde, un record pentru modelele comercializate de oficialii Mercedes.

Ca o comparatie, primul AMG GT 63 S E Performance din istorie iese - de pe linia de asamblare, cu numai 843 CP si 1.470 de Newton-Metri. Care au ca principala sursa de provenienta combinatia dintre o unitate cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.0 litri, pe benzina, cu un motor electric, plus propria cutie de viteze.

Distribuie pe Facebook
mai multe