Nemtii au tunat cel mai rapid Golf din toate timpurile. Uite ce a iesit

  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Golf R vine de la ABT
  • Hot-hatch-ul cu tractiune integrala ofera acum 350 CP
  • Meniul continua cu o noua suspensie si jante de pana la 20"
Distribuie pe Facebook

In versiunea cu transmisie DSG, actualul Volkswagen Golf R are nevoie de doar 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de o jumatate de decada, inca de la sfarsitul anului 2012, actualul Volkswagen Golf se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Inainte de a parasi insa pentru ultima data linia de productie, cea de-a saptea generatie a compactei germane mai trece inca o data prin Kempten...

... pentru o vizita la atelierele celebrei companii de tuning ABT Sportsline. Ai carei specialisti s-au ocupat, surprinzator ori ba, direct de versiunea R.

VW Golf R de 350 CP

VW Golf R de 350 CP

Insotit de o motorizare 2.0 turbo, cu patru cilindri in linie, hot-hatch-ul care ofera in standard un sistem de tractiune integrala a primit o doza de 50 de cai putere si 40 Nm. Drept urmare, fisa tehnica a modelului proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Focus RS indica acum 350 CP si 440 Nm.

Nemtii de la ABT Sportsline nu au anuntat si cum se traduce acest plus de performanta in termeni precum 0 - 100 km/h si viteza maxima...

... dar nu ar fi de mirare ca respectivul Golf R sa inainteze valori mai mici de 4.6 secunde, respectiv mai mari de 270 km/h. Care, impreuna cu suspensia ajustabila pe inaltime, barele anti-ruliu si jantele de pana la 20 de inch, transforma sportiva de clasa compacta de la Volkswagen intr-o oferta de nerefuzat.

VW Golf R de 350 CP

VW Golf R de 350 CP

VW Golf R de 350 CP

VW Golf R de 350 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW Golf R de 350 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2019