Nemtii au tunat cel mai rapid hatchback din toate timpurile

Nemtii au tunat cel mai rapid hatchback din toate timpurile
  • Nemtii au tunat cel mai rapid...
  • ... hatchback din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa numai 3.6 secunde - performanta ce putea fi atinsa, in alte vremuri, doar la volanul unui Ferrari sau Lamborghini.

400 de cai putere, tractiune integrala inteligenta si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde. Sunt elementele care transforma noul RS3 Sportback intr-unul dintre cele mai spectaculoase hatchback-uri din interaga istorie a Planetei Albastre.

Impresionanta reteta a compactei de la Audi reprezinta - daca mai trebuia precizat, si punctul de plecare al ultimei creatii marca ABT Sportsline, nemtii grabindu-se sa-si instaleze propria unitate de control si sa stoarca alti 60 CP din motorul I5 turbo.

ABT RS3 Sportback

ABT RS3 Sportback

ABT RS3 Sportback

Vestile bune continua cu cei 540 de Newton-Metri din dreptul cuplului, un plus de 40 Nm fata de valoarea originala a propulsorului de 2.5 litri. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi...

... rezolvarea intr-un timp de numai 3.6 secunde - performanta ce putea fi atinsa, in alte vremuri, nu insa extrem de indepartate, ca sa ne facem intelesi, doar la volanul unui Ferrari sau Lamborghini cu o motorizare mai generoasa ca numar de cilindri.

Aceiasi nemti de la ABT Sportsline pot oferi, la momentul actual, pe langa totalul de 460 de cai putere si 540 de Newton-Metri anterior mentionat, si o mutare a limitei de viteza. De la 250 sau 280 de km/h la pragul de 300 de kilometri pe ora.

ABT RS3 Sportback

ABT RS3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze ABT RS3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022