Nemtii au tunat Mercedes-ul care consuma doar 1,1 la suta. Uite ce a iesit

  • Nemtii au tunat Mercedes-ul care consuma doar 1.1 la suta
  • Uite ce a iesit
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil cuprinde inclusiv nenumarate imbunatatiri de ordin estetic, atat interioare, cat si exterioare.

Dezvelit oficial la finele anului 2018, cel mai recent Mercedes GLE din istorie se vinde la momentul actual in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta comercializata sub denumirea de 350 de 4MATIC, care combina un motor electric cu o unitate 2.0 diesel.

Respectiva masina, ce are nevoie de numai 1.1 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri, potrivit companiei producatoare, reprezinta si punctul de plecare al ultimei creatii de la Brabus.

Mercedes GLE de la Brabus

Pentru versiunea de motorizare Mercedes GLE 350 de 4MATIC, nemtii au pregatit inclusiv o serie de imbunatatiri vizuale, printre care si o prelungire frontala, plus eleron pentru plafon. Totodata, clientii variantei cu propulsie hibrida mai pot opta si pentru un nou set de jante, dar si pentru diferite ornamente interioare.

Sub capota, respectiva masina a primit din partea celor de la Brabus un plus de putere atat pentru unitatea 2.0 diesel de la 194 CP, ce dezvolta acum 225 CP, cat si pentru motorul electric (de la 136 la 150 CP).

In urma tratamentului pregatit de nemti, versiunea Mercedes GLE 350 de 4MATIC livreaza rotilor de pe ambele punti un total de pana la 354 CP si 820 Nm, astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a coborat de la 6.8 la 6.5 sceunde. Viteza maxima a variantei hibride: 215 kilometri pe ora.

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLE de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2020