Nemtii au tunat noua masina cu patru motoare si 1000 de cai de la Ferrari

Nemtii au tunat noua masina cu patru motoare si 1000 de cai de la Ferrari
  • Nemtii au tunat noua masina cu patru motoare si...
  • ... 1000 de cai de la Ferrari
Distribuie pe Facebook

Botezat F9XX, respectivul proiect promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie blocata la podea, la fel de repede ca un Bugatti Chiron: 2.4 secunde.

Trei motoare electrice, un benzinar cu opt cilindri in V si o putere maxima de circa 1000 de cai. Sunt elementele care transforma prima generatie a masinii vandute de compania Ferrari sub numele de SF90 - disponibila atat intr-o versiune coupe, cat si intr-o varianta cu plafon retractabil, intr-o adevarata bestie. Dovada stand timpii de doar 2.5, respectiv 6.7 secunde ai probelor 0 - 100 si 0 - 200 km/h.

Acelasi supercar cu propulsie hibrida al celebrului producator din Maranello se mai poate lauda - printre altele, si cu o viteza de top de aproximativ 340 de kilometri pe ora, insa degeaba: nemtii de la Mansory nu s-au mai putut odihni pana cand nu au lansat o varianta mai performanta a modelului din Cizma, cu toate ca numarul...

Ferrari SF90 de la Mansory

Ferrari SF90 de la Mansory

Ferrari SF90 de la Mansory

... autoturismelor capabile sa se ridice la nivelul versiunii standard a masinii oferite sub denumirea de Ferrari SF90 este infim. Botezat F9XX - asa cum mentionam si in randurile de mai sus, anterior, respectivul proiect se bucura de cateva imbunatatiri nespecificate la nivelul motorului cu doua turbine si o capacitate de patru litri, care se traduc printr-o crestere a puterii maxime cu aproape 100 de cai.

Rezultatul: cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp demn de un Bugatti Chiron, supercarul cu propulsie hibrida din Maranello promitand sa treaca peste acest hop in 2.4 secunde - zburand apoi catre o viteza de top de 355 de kilometri pe ora.

Modificarile continua - in stilul caracteristic nemtilor de la Mansory, cu accesorii de ordin estetic imposibil de ignorat sau trecut cu vederea, marea majoritate realizata din carbon forjat, persoanele dornice sa-si transforme propriul Ferrari SF90 in F9XX avand la dispozitie si un interior custom, in orice nuanta sau combinatie de culori, presupunand ca sunt fanii contrastului dintre negru si galben.

Ferrari SF90 de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari SF90 de la Mansory
mai multe