Nemtii au tunat noua Skoda Scala, masina care concureaza cu VW Golf

Nemtii au tunat noua Skoda Scala, masina care concureaza cu VW Golf
  • Primul pachet de tuning pentru noua Skoda Scala vine de la DTE-Systems
  • Nemtii ofera cate un plus de putere pentru fiecare motorizare disponibila
  • Versiunea de top a compactei cehe ofera o putere maxima de 179 de cai
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, compacta producatorului ceh de automobile ofera acum o putere maxima de 179 CP - la care se adauga un cuplu motor de aproximativ 308 Nm.

Chiar daca nu au trecut decat sase luni de la momentul prezentarii sale oficiale, noua Skoda Scala se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning. Purtand semnatura specialistilor DTE-Systems, oferta in cauza are ca rezultat final o doza extra de performanta.

Multumita unitatii PowerControl Xtuning, versiunea de un litru a compactei cehe sare de la 95 la 118 cai putere. Pentru varianta 1.0 TSI cu 115 CP sub capota, meniul dezvoltat de inginerii nemti se traduce printr-un plus de "doar" 22 de cai putere sau, daca vrei, 137 CP.

In ceea ce priveste cealalta motorizare pe benzina pentru care se poate opta in cazul noii Skoda Scala, ei bine... tratamentul aplicat propulsorului 1.5 turbo se traduce printr-o crestere a valorilor maxime cu 29 de cai putere si 58 Nm. Astfel rezulta un total de 179 CP si 308 Nm.

Oferta specialistilor de la DTE-Systems pentru posesorii compactei producatorului ceh de automobile se incheie cu un "pachet" de 19 cai putere si 40 Nm destinat modelului 1.6 TDI. Optiunea in cauza are ca rezultat final o fisa tehnica formata din aproximativ 134 CP si 290 Nm.

Potrivit inginerilor nemti, unitatea PowerControl Xtuning ofera trei moduri diferite: Sport, Dynamic si Efficiency. Selectarea uneia dintre aceste setari se face fie prin intermediul butoanelor + si - de pe o telecomanda speciala, fie prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil.

Skoda Scala de la DTE-Systems

Skoda Scala de la DTE-Systems

Skoda Scala de la DTE-Systems

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2019