Nemtii de la Brabus si-au facut de cap cu noul Taycan. Primul Porsche electric din istorie e acum de nerecunoscut

Nemtii de la Brabus si-au facut de cap cu noul Taycan. Primul Porsche electric din istorie e acum de nerecunoscut
  • Nemtii de la Brabus si-au facut de cap cu noul Taycan
  • Primul Porsche electric din istorie e acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre schimbarile propuse de celebrul tuner din Bottrop se numara si o tapiterie din piele de culoare neagra - cu nenumarate elemente sub forma de carouri, respectiv accente contrastante de verde limeta.

Brabus continua seria lansarilor atipice si prezinta publicului larg primul sau set de accesorii pentru noul Taycan - modelul cu propulsie suta la suta electrica de la Porsche. Pornind de la versiunea de top Turbo S, nemtii au adaugat multiple detalii exterioare din fibra de carbon si patru jante forjate - de 22 de inch fiecare, varianta cu doua motoare si pana la 761 de cai a super-sedanului din Stuttgart urmand a se remarca, in urma imbunatatirilor primite, printr-un plus semnificativ de sportivitate vizuala.

Porsche Taycan de la Brabus

Porsche Taycan de la Brabus

Celebrul tuner german si-a indreptat ulterior atentia catre cabina futurista, plina de display-uri, a respectivului automobil cu baterie de 93.4 kWh, exemplarul prezentat publicului larg adoptand o tapiterie din piele de culoare neagra - acompaniata de o serie de accente contrastante de verde limeta, de nenumarate elemente sub forma de carouri, covorase de lux si ornamente realizate din fibra de carbon.

In plan tehnic, unicul upgrade anuntat nemtii de la Brabus pentru noul Taycan este un modul de coborare - cu aproximativ 20 de milimetri, a suspensiei pe aer. Drept urmare, motoarele primului Porsche electric din istorie au scapat complet neatinse - fara niciun fel de modificare, astfel ca urmatorul Turbo S reuseste, in continuare, sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 2.8 secunde, acul vitezometrului urcand apoi pana la viteza de top de 260 km/h.

Porsche Taycan de la Brabus

Porsche Taycan de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Porsche Taycan de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2022