Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una
  • Asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 cu doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 450 de cai, conform anuntului de vanzare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 24 de ani si produs pana in 2004, vechiul A6 C5 a fost oferit in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor nu s-a numarat insa niciodata si un RS6 Allroad, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de Audi nu exista; ba dimpotriva.

Disponibil in schimbul a 17.999 de euro, urmatorul A6 Allroad gazduieste acum in compartimentul motor, in locul diesel-ului de 2.5 litri alaturi de care a parasit linia de productie in 2003, un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, de 4.2 litri.

Audi RS6 Allroad

Meniul specific extremului proiect de tuning cuprinde inclusiv o putere maxima de 450 de cai, livrata ambelor punti printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, datorita unui transplant de transmisie. De asemenea, controversata suspensie pe aer a fost inlocuita cu una de tip coilover, dezvoltata aparent de specialistii KW.

Acelasi Audi A6 Allroad vechi de aproximativ 18 ani se mai poate lauda, totodata, si cu pompele de benzina, cu rezervorul de carburant, dar si cu sistemul de evacuare, cu franele fata si spate, vitezometrul si unitatea de control ale unui RS6 original.

Intr-un final, folia de culoare galbena si jantele forjate de RS5, cu diametrul de 20 de inch, reprezinta principalele atractii ale exteriorului, in timp ce interiorul a primit si o un sistem de navigatie. In plus, conform anuntului de vanzare, actualele scaune pentru sofer si pasagerul din dreapta vor fi inlocuite cu unele noi.

Audi RS6 Allroad

Audi RS6 Allroad

Audi RS6 Allroad

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS6 Allroad
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2021