Nemtii s-au apucat de tunat cel mai rapid BMW din toate timpurile

Nemtii s-au apucat de tunat cel mai rapid BMW din toate timpurile
  • Nemtii s-au apucat de tunat cel mai rapid BMW din toate timpurile
  • Clientii au la dispozitie inclusiv un pachet cu 820 CP si 1.000 Nm
Distribuie pe Facebook

Clientii au la dispozitie inclusiv un pachet cu 820 CP si 1.000 Nm, potrivit primelor informatii oficiale.

625 CP si 750 Nm. Sunt valorile maxime care, odata livrate tuturor celor patru roti, prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, transforma noul M8 Competition in cel mai rapid BMW din toate timpurile.

3.2 secunde dureaza, daca te intrebai cumva, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora insa, chiar si asa, nemtii de la G-Power au impresia ca este loc de mai bine, spre deliciul amatorilor de senzatii extreme.

Modificarile propuse? O simpla resoftare a unitatii care controleaza propulsorul V8 de 4.4 litri, in prima faza, ce se traduce printr-un total de aproximativ 720 CP si 850 Nm, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

Seria vestilor bune continua cu o reteta boteza simplu, dar mai mult decat sugestiv Stage 2 - ce pluseaza cu un sistem de evacuare si alte mici imbunatatiri sinonime cu... ei bine, o fisa tehnica de 770 CP si 930 Nm.

Cei mai neastamparati clienti au la dispozitie un pachet de tuning cu doua noi turbine pentru motorul anterior mentionat, care face din noul M8 un BMW de 820 CP si 1.000 Nm. O adevarata nebunie, indiferent de ce crezi.

Accesoriile pregatite de nemtii de la G-Power vizeaza inclusiv meniul estetic, pentru caroseria in doua sau patru portiere, cu plafon fix ori retractabil din material textil, fiind pregatite patru jante forjate si o capota din carbon.

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M8 de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2020