Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster. Mai multe imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster. Mai multe imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster
  • Mai multe imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile pe care le va primi masina romaneasca se numara inclusiv un kit widebody, dupa cum precizam si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, inca de la inceputul toamnei lui 2017, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Dacia sub denumirea de Duster nu ofera foarte multe oportunitati in materie de... tuning. Ba dimpotriva - am putea spune, modificarile pe care proprietarii SUV-ului romanesc le au la dispozitie intrand (probabil) pe degetele de la o singura mana.

Situatia se va schimba insa in perioada urmatoare de timp, multumita nemtilor de la Prior Design, care pregatesc inclusiv un kit widebody pentru caroserie.

Anticipata de mai multe fotografii oficiale, impresionanta creatie isi propune sa se remarce printr-o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, la care se va adauga - in cazul in care mai era nevoie de o astfel de precizare, si un set de aripi laterale proeminente. Versiunea virtuala a Daciei Duster cu pricina oferea, in plus, si jante supradimensionate din aliaj, o suspensie mai joasa si chiar un roll-cage.

O alta necunoscuta este data la care nemtii de la Prior Design vor finaliza proiectul respectiv, cel mai recent video lasand impresia ca acesta se afla la inceput.

Distribuie pe Facebook
mai multe