Nemtii s-au apucat de tunat noul Golf 8. Au inceput prin a schimba suspensia si monta jante pe 19 inch

Nemtii s-au apucat de tunat noul Golf 8. Au inceput prin a schimba suspensia si monta jante pe 19 inch
  • Nemtii s-au apucat de tunat noul Volkswagen Golf 8
  • Primele modificari includ o suspensie coilover si jante pe 19"
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un plus de putere
Distribuie pe Facebook

Modificari mai mult sau mai putin subtile, depinde de unghiul din care privesti, au fost operate inclusiv la nivelul caroseriei cu cinci portiere.

Dezvelita oficial chiar la finele anului trecut, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf pare sa devina incet, dar sigur, noua masina favorita a companiilor de tuning. Ultima oferta de imbunatatire a retetei originale poarta semnatura specialistilor JMS si cuprinde inclusiv o suspensie coilover de la KW.

O alta propunere demna de luat in seamna consta in jantele pe 19 inch, cu design in sase spite duble, din seria vanduta sub de numele Barracuda Tzunamee EVO.

Totodata, clientii care isi doresc ceva mai mult - in materie de styling - de la cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf vor mai putea opta si pentru un nou kit aerodinamic, ce vine cu prelungiri proeminente pentru spoilerele fata si spate. Dar si pentru pragurile laterale, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Sub capota, masina in cinci portiere nu a primit niciun fel de modificare, situatie ce se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, potrivit informatiilor oficiale.

Intr-o alta ordine de idei, specialistii celebrei companii de tuning JMS vor pregati pentru cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf si nu doar o crestere de putere, ci si un nou sistem de evacuare. Acum nu mai ramane de vazut decat si care dintre motorizarile disponibile se vor bucura de aceste imbunatatiri.

VW Golf 8 by JMS

VW Golf 8 by JMS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2020