Nemtii si-au facut de cap cu cel mai puternic BMW in patru usi de pana acum

Nemtii si-au facut de cap cu cel mai puternic BMW in patru usi de pana acum
  • Nemtii si-au facut de cap cu cel mai puternic BMW in patru usi de pana acum
  • Printre modificarile suferite de motorul V8 se numara inclusiv un nou set de pistoane
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile suferite de motorul V8 se numara inclusiv un nou set de pistoane.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei ani, in ultima parte a verii lui 2017, cel mai recent BMW M5 din istorie nu mai are nevoie de nicio prezentare. Livrat la pachet alaturi de un benzinar cu pana la 625 de cai pe ambele punti, super-sedanul companiei cu sediul in Munchen reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.3 secunde, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Un supercar in haine de berlina, rivalul de moarte al gamei Mercedes E63 AMG se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de 305 km/h - cu pachetul M Driver bifat.

Impresionant, nu-i asa? Nu si daca raspunsul la aceasta intrebare vine din partea nemtilor de la G-Power, care au pregatit un pachet de tuning in valoare de 115.000 de euro, cu pistoane forjate, noi biele si alte imbunatatiri necesare atingerii unor valori sinonime cu 900 de cai si 1.050 de Nm, pentru primul BMW M5 cu tractiune integrala din intreaga istorie a companiei cu sediul in Munchen.

Rezultatul: o acceleratie de la 0 la 100 de km/h demna de un Bugatti Chiron de peste zece ori mai scump, respectiv 2.5 secunde, plus o viteza de top ce ar putea face invidioasa si cea mai recenta creatie din celebra serie Rocket de la Brabus: 350 km/h.

Asa cum era de asteptat, din oferta noului G-Power G5M Hurricane RR nu lipsesc nici jantele forjate, suspensia speciala sau capota din fibra de carbon.

BMW M5 de 900 CP de la G-Power

BMW M5 de 900 CP de la G-Power

BMW M5 de 900 CP de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M5 de 900 CP de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2020