Nemtii si-au facut de cap cu noua Dacia Duster. Masina companiei de la Mioveni a primit jante pe 20 de inch si scaune ca de Bentley

Nemtii si-au facut de cap cu noua Dacia Duster. Masina companiei de la Mioveni a primit jante pe 20 de inch si scaune ca de Bentley
  • Nemtii si-au facut de cap cu noua Dacia Duster
  • Masina companiei de la Mioveni a primit jante pe 20 de inch si scaune ca de Bentley
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de evacuare sport. Cu patru tobe de esapament in echipare.

Anuntata cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 24 de luni, inca de la inceputul verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a celebrului autoturism pe care compania Dacia il comercializeaza sub denumirea de Duster a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Dacia Duster de la CP Performance

Oferita, zilele acestea, la preturi ce pornesc de la aproape 18.000 de euro, populara masina de la Mioveni a primit recent, chiar la inceputul saptamanii curente, un nou tuning. Purtand semnatura unei companii germane pe nume CP Performance, kit-ul precizat anterior debuteaza cu un bullbar de culoare neagra.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj caracterizate de un diametru de 20 de inch si sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament in dotare, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv tapiterie din piele fina. Cu detalii sub forma de carouri, in stilul produselor Bentley.

Nota de plata a modificarilor nu reprezinta, la momentul actual, decat un mister de proportii, unica certitudine constand in faptul ca pe lista upgradeurilor anuntate se mai regasesc, mai mult sau mai putin surprinzator, si o suspensie sport, distantiere pentru ori ori un eleron proeminent pentru plafon, de exemplu.

Dacia Duster de la CP Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Dacia Duster de la CP Performance
mai multe