Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 de la Audi. SUV-ul cu 600 de cai si alura de Coupe care concureaza cu BMW X6 M arata acum mai tare si decat un Lamborghini Urus

Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 de la Audi. SUV-ul cu 600 de cai si alura de Coupe care concureaza cu BMW X6 M arata acum mai tare si decat un Lamborghini Urus
  • Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 de la Audi
  • SUV-ul cu 600 de cai si alura de Coupe care concureaza cu BMW X6 M arata acum mai tare si decat un Lamborghini Urus
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate de specialistii companiei Lumma Design se numara inclusiv un set de jante din aliaj cu diametrul de 24 de inch.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, primul RS Q8 produs de Audi nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Privit de la exterior, acesta se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate si aripile prominente, pe cand volanul cu design in trei spite, scaunele sport, dar si instrumentele de bord digitale cu aspect specific deschid lista atractiilor principale de la nivel de interior.

Conceput special pentru a concura impotriva unor produse ca Mercedes-AMG GLE 63 4Matic+ Coupe si BMW X6 M, respectivul SUV cu alura de Coupe se mai poate lauda si cu un motor V8 bi-turbo, ce livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 de cai, de unde si timpul de 3.8 secunde caracteristic ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora inscris in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, evident.

Oferit si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la 139.300 de euro, primul RS Q8 de la Audi reprezinta, daca mai trebuia cumva precizat, si subiectul principal al acestui material, cu nemtii de la Lumma Design lansand de curand, zilele trecute, propria versiune. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv, impresionanta varianta promite sa iasa imediat in evidenta, in special jantelor din aliaj pe 24 de inch.

Respectivul SUV cu alura de Coupe a primit inclusiv un set de extensii pentru aripi, spoilere si praguri, patru tips-uri pentru evacuarea sport si doua eleroane diferite pentru hayon, modificarilor de ordin vizual mentionate si anterior alaturandu-li-se, pentru un rezultat final cat mai aproape de perfectiune, o noua unitate de control pentru propulsorul TFSI de 4.0 litri, sinonima cu un total de 705 cai, aparent.

Audi RS Q8 de la Lumma Design

Audi RS Q8 de la Lumma Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS Q8 de la Lumma Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2022