Nissan-ul R34 condus de Paul Walker in F&F 4 revine la vanzare

Nissan-ul R34 condus de Paul Walker in F&F 4 revine la vanzare
  • Nissan-ul GT-R condus de Paul Walker in cea de-a patra parte a seriei Fast & Furious revine la vanzare
  • Mult ravnita masina japoneza a fost evaluata la o suma cuprinsa intre 750.000 si 5 milioane de euro
  • Lista cu bunatati include 550 cai putere, transmisie manuala cu sase rapoarte si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Germanii care detin "adevaratul" Nissan Skyline GT-R 34 condus de regretatul Paul Walker in cea de-a patra parte a seriei Fast & Furious anunta ca mult ravnita masina japoneza este din nou disponibila la vanzare. Pretul de achizitie nu a mai fost facut public si de-aceasta data, anuntul cu pricina aducandu-ne in schimb la cunostinta ca celebrul automobil este estimat de o celebra companie la o valoare cuprinsa intre 750.000 si 5 milioane de euro.

Prezenta masinilor sport sau de lux in filmele de succes nu mai reprezinta demult o noutate absoluta, insa nu toate modelele aparute in peliculele cinematografice de-a lungul timpului au reusit sa creeze un impact puternic sau chiar o adevarata cultura.

Asadar, atunci cand vine vorba de subiectul aparitii auto notabile, numarul actorilor pe patru roti care au ramas intipariti in mintea (tele)spectactorului incape pe degetele de la o singura mana, fara nici un fel de exagerare.

Iar Nissan-ul Skyline GT-R 34 condus de regretatul Paul Walker in cea de-a patra parte a seriei Fast & Furious este unul dintre reprezentantii cu greutate ai acestei categorii, fanii celebrului automobil japonez urmand a jubila la auzul vestii conform careia mult ravnita masina revine la vanzare.

Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4

Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4

De-aceasta data, proprietarul sau nu a mai facut publica si suma necesare unei astfel de achizitii, shop-ul german preferand sa anunte in schimb ca o binecunoscuta companie din domeniul estimarilor a ajuns la concluzia ca valoarea bijuteriei pe patru roti este cuprinsa intre 750.000 si 5 milioane de euro.

Sa venim acum si sa insiruim absolut toate modelele sport si de lux, noi sau clasice, disponibile in schimbul unui pret similar ar fi o lipsa crasa de politete, drept pentru care ne limitam la a preciza cateva dintre ingredientele magice ale retetei din cazul de fata.

Intr-o alta ordine de idei, Nissan-ul Skyline GT-R 34 condus de regretatul Paul Walker in cea de-a patra parte a seriei Fast & Furious vine la pachet impreuna cu un propulsor twin-turbo de 2.6 litri si 550 CP, cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte si oferit in compania unui sistem de tractiune integrala.

Mult ravnitul automobil japonez are la bord numai 6.000 de kilometri, iar printre modificarile suferite se numara si o suspensie sport marca Nismo, un sistem de franare de inalta performanta - cu sase pistoane pe fata si patru pe spate, capota motor East Bear sau jante Volk Racing pe 19 inch.

Asta la nivel de exterior. In ceea ce priveste departamentul interior, meniul propus aici include ceasuri de bord custom, volan Momo imbracat in alcantara, scaune OMP cu centuri (cu prindere) in cinci puncte, sistem audio de inalta fidelitate si roll cage in locul banchetei spate.

Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4

Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4

Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Nissan-ul GTR condus de Paul Walker in Fast & Furious 4
mai multe