Noua duba de la Volkswagen ascunde la interior scaune de Golf GTI. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Cel mai nou proiect de la Vanworx are la baza un Transporter T6 Edition
  • Volkswagen-ul de marfa a fost transformat in apartament pe patru roti
  • Interiorul modelului german scoate la iveala scaune inspirate de Golf GTI
Distribuie pe Facebook

Cum Volkswagen nu are in plan sa ofere si o versiune de performanta a dubei Transporter T6, o companie de tuning din Marea Britanie a pus la punct o conversie extrem de interesanta, cu scaune de Golf GTI in prim-plan. Iar surprizele nu se opresc aici, dupa cum urmeaza sa vezi...

Pentru o suma formata din cinci cifre, care incepe cu cifra 6, ai putea avea aproape orice masina de pe strada, insa niciuna dintre cele care se incadreaza intr-un buget de 61.898 de lire sterline nu va reusi sa se ridice la nivelul urmatorului Volkswagen, indiferent ca este vorba despre spatiul interior sau echipamentele oferite.

Trecut prin mainile specialistilor de la Vanworx, o celebra companie de tuning din Marea Britanie, acest Transporter T6 Edition a evoluat de la o simpla duba de marfa la un soi de... apartament pe patru roti, decorat cu scaune a caror tapiterie imprumuta modelul tartan de pe hot-hatch-ul Golf GTI. Suna bine, nu-i asa?

In configuratia de top, respectivul Volkswagen vine cu tot pachetul necesar petrecerii in natura a unor nopti si zile de neuitat, inclusiv pat si bucatarie cu aragaz, plus frigider. De altfel, din meniu nu lipseste nici incalzirea auxiliara de la Webasto, care se va dovedi o alegere mai mult decat inteleapta in sezonul rece.

Din punct de vedere tehnic, principalul punct de atractie al noului Vanworx Transporter T6 Edition il reprezinta motorizarea diesel de doi litri si aproximativ 150 de cai, cuplata la o cutie automata cu dublu ambreiaj. Pentru amatorii de cifre si numere, performantele in linie dreapta raman un mister in cazul de fata.

Volkswagen Transporter T6 Edition by Vanworx

Volkswagen Transporter T6 Edition by Vanworx

Volkswagen Transporter T6 Edition by Vanworx

Volkswagen Transporter T6 Edition by Vanworx

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Transporter T6 Edition by Vanworx
mai multe