Noua Honda de 320 CP face parada modei pentru Vossen. Japoneza a primit jante din aliaj pe 20 de inch. Cum arata acum

  • Noua Honda Civic Type R primeste jante pe 20 de inch
  • Incaltarile fac parte din gama VFS a companiei Vossen
  • Preturile pornesc de la 649 de dolari per bucata
Distribuie pe Facebook

Este cea mai rapida masina cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring, insa nu despre performantele sale de top vom discuta in acest material.

Dezvelita in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type R se remarca printr-un aspectg exterior extrem de agresiv, inspirat la prima vedere de masinile din lumea sporturilor cu motor.

Intr-o alta ordine de idei, recent lansata compacta sportiva de origine japoneza 'gazduieste' la nivelul caroseriei numeroase prize de aer false sau reale, prelungiri proeminente pentru spoilere si praguri, plus extensii de dimensiuni generoase pentru aripi si un eleron pe acelasi stil... exagerat.

Asa cum ii sta bine unui automobil de teapa sa, cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type R este livrata la pachet inclusiv in compania unei evacuari sport - cu trei iesiri montate central, in cazul de fata, si a patru jante din aliaj de culoare neagra, cu design in cinci spite duble.

La randul sau, interiorul recent lansatei compacte sportive de origine japoneza multiple detalii in ton cu tema exterioara, insa nu despre volanul multifunctional in doua culori sau scaunele fata cu suport lateral marit - care mizeaza pe acelasi negru si rosu, vom discuta in randurile urmatoare.

Situatia este valabila, de asemenea, si daca vine cumva vorba despre elementele vizuale unice regasite la nivelul caroseriei in cinci portiere, subiectul principal al acestui material aflandu-se in stransa legatura cu incaltarile de pe cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type R.

Nu de alta dar, de curand, doua exemplare ale recent lansatei compacte sportive de origine japoneza au renuntat la jantele din aliaj cu care au fost echipate din fabrica si au incercat unele diferite, cu diametrul de 20 de inch, ca parte a unei sedinte foto organizata pentru compania Vossen.

Cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type R poarta acum incaltari din gama VFS a americanilor in cazul in care te intrebai, incaltari disponibile in doua finisari diferite - Silver Metallic and Gloss Graphite, la preturi care incep de la 649 de dolari... per bucata, evident.

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Honda Civic Type R cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Honda Civic Type R cu jante Vossen
mai multe