Noua masina de la Brabus e nebunie curata: are 800 de cai sub capota si face suta in doar 2,9 secunde

Noua masina de la Brabus e nebunie curata: are 800 de cai sub capota si face suta in doar 2,9 secunde
  • Noua masina de la Brabus e nebunie curata
  • Are 800 de cai sub capota si face suta in doar 2,9 secunde
  • La baza se afla noul Mercedes-AMG GT63 S
Distribuie pe Facebook

Numeroase modificari au fost operate si la nivel estetic, acolo unde specialistii celebrei companii germane de tuning au optat pentru piele fina si fibra de carbon reala.

Insotita de o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine de dimensiuni mai mult decat generoase, care ofera 639 de cai putere dintr-o capacitate de doar patru litri, versiunea de top a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente automobile de familie ale momentului.

Asa cum era de asteptat, masina companiei din Stuttgart - care vine in standard cu un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului - nu dezamageste nici la capitolul acceleratie: sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.2 secunde.

Pentru persoanele care nu se multumesc cu performantele de fabrica ale variantei GT63 S, solutia salvatoare vine de la Brabus: pachetul 800, pe care specialistii celebrei companii germane de tuning il vand alaturi de un nou sistem de supraalimentare, plus alte cateva imbunatatiri mecanice si electronice.

Multumita tratamentului suferit, versiunea de top a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe se poate lauda cu o putere maxima de 800 de cai, un cuplu motor care a urcat pana la 1.000 Nm si, probabil cel mai interesant detaliu, o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.9 secunde.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar la inceputul acestui material, masina companiei din Stuttgart a primit numeroase modificari si la nivel estetic, acolo unde meniul disponibil cuprinde diferite elemente din fibra de carbon, insotite de jante pe 22 de inch si o suspensie pe aer mai joasa cu 25 de milimetri.

La interior, departe de privirile curiosilor, propunerea specialistilor celebrei companii germane de tuning au transformat varianta GT63 S intr-o limuzina de lux, in ofera Brabus regasindu-se numeroase accente de piele si Alcantara, pe care clientii le pot servi in absolut orice culoare.

Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus

Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus

Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus

Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus

Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Mercedes-AMG GT63 S de la Brabus
mai multe