Noua SUPRA este deja preferata tunerilor. FOTO cu cel mai nou pachet aerodinamic primit de sportiva japoneza

Noua SUPRA este deja preferata tunerilor. FOTO cu cel mai nou pachet aerodinamic primit de sportiva japoneza
  • Pachet widebody
  • Debuteaza la SEMA 2019
  • Garda la sol coborata
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Evasive Motorsports au publicat primele randari cu bodykit-ul latit care il pregateste pentru noua generatie Toyota Supra. Proiectul va debuta oficial la inceputul lunii noiembrie cu ocazia SEMA.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat celebra Toyota Supra Mk4 in randul pasionatilor de automobile modificate, nu este nicio surpriza ca tunerii se inghesuie acum sa ofere cat mai multe imbunatatiri pentru noua generatie a sportivei nipone.

Toyota Supra EVS Widebody

Noua Supra este construita pe sasiul noii generatii BMW Z4, cu care imparte mai multe componente inclusiv motorul de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, capabil de 340 CP si 500 Nm cuplu. Asadar, un punct numai bun de plecare pentru un proiect de tuning deosebit.

Dincolo de performante, companiile din aceasta industrie dezvolta si pachete aerodinamice pentru noua Supra, pe multe dintre ele urmand sa le admiram in curand. Mai exact, la inceputul lunii noiembrie, atunci cand debuteaza show-ul SEMA la Las Vegas.

Toyota Supra EVS Widebody

Printre tunerii care si-au anuntat prezenta la editia din acest an se afla si Evasive Motorsports, un atelier care tocmai a postat primele randari cu un bodykit latit creat special pentru Supra Mk5.

Acesta include un spoiler fata redesenat, splitter, praguri, difuzor de aer, terminatii mai mari pentru sistemul de evacuare, aripa spate generoasa si, cel mai probabil, o suspensie care sa coboare garda la sol. Masina din aceste randari este incaltata cu un set de jante aurii, dar posesorii de Supra au de unde alege si alte modele.

Toyota Supra EVS Widebody

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2019