Noul Corvette Stingray imbraca o costumatie speciala pentru SEMA 2014

Noul Corvette Stingray imbraca o costumatie speciala pentru SEMA 2014
  • Revorix soseste la SEMA alaturi de un Corvette Stingray modificat subtil
  • Imbunatatirile propuse de compania americana vizeaza exclusiv aspectul exterior
  • Meniul include prelungiri pentru spoilere, eleron posterior si jante in cinci spite
Distribuie pe Facebook

Industria tuningului sare si in acest an peste Halloween, cele mai mari nume ale segmentului aftermarket pregatindu-se direct pentru SEMA 2014 - eveniment ce se defasoara in Las Vegas, Nevada, in perioada 4-7 noiembrie.

In timp ce marea majoritatea a americanilor obisnuiti se pregatesct de Halloween, industria tuningului de peste Ocean lucreaza din greu pentru a termina la timp surprizele "preparate" special pentru SEMA Show 2014.

Printre numele care-si vor expune proiectele in cadrul celui mai mare salon de tuning al planetei se numara si Revorix, proaspat infiintata companie cu sediul in California aducand in fata publicului un Chevrolet Corvette Stingray aparent subtil modificat

Chevrolet Corvette by Revorix

Chevrolet Corvette by RevorixChevrolet Corvette by Revorix

Si spunem aparent fiindca ne asteptam la ceva mai mult decat un simplu kit aerodinamic, compus din prelungiri pentru spoilerele fata / spate, plus pragurile laterale si eleron pentru portbagaj, respectiv o noua pereche de jante in cinci spite.

Nu de alta dar, dupa cum precizam si putin mai sus, dar si cu alte ocazii, SEMA Show este pana la urma urmei cel mai mare salon de tuning al planetei. Mai mult de-atat, evenimentul cu pricina se desfasoara in Las Vegas, astfel ca modificari stralucitoare nu trebuie sa lipseasca din peisaj.

Pana la a afla toate detaliile cu privire la proiectul Chevrolet Corvette Stingrayt by Revorix, asta in cazul in care mai exista si alte noutati decat cele prezentate aici, reamintim ca supercarul american se bucura de serviciile unui V8 aspirat de 6.2 litri.

Cei 455 cai putere si 623 Newton-Metri din dreptul valorilor maxime ajung catre rotile spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sapte rapoarte, insa o cutie automata cu opt trepte de viteza este disponibila in mod optional.

Chevrolet Corvette by Revorix

Chevrolet Corvette by RevorixChevrolet Corvette by Revorix

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Chevrolet Corvette by Revorix
mai multe