Noul Focus RS by Anderson Germany este un hot-hatch sinistru de peste 400 cai putere

Te numeri printre cei care au facut o obsesie pentru negrul mat? Nu-i nici o rusine, se pare ca nu esti singurul. Pe langa alte cateva milioane de pamanteni, iata ca si compania Anderson Germany iubeste la nebunie aceasta nuanta sinistra. Iar noul-si-impresionantul Ford Focus RS Black Racing Edition reprezinta dovada perfecta in acest sens.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care inca esti dezamagit din pricina faptului ca nu ai reusit sa pui mana pe un exemplar al specialului Ford Focus RS500, compania Anderson Germany promite sa te ispiteasca cu o versiune mult mai atragatoare a hot hatch-ului european. Botezata Ford Focus RS Black Racing Edition, noua creatie va reprezenta o adevarata binecuvantare pentru toti devoratorii de senzatii extreme livrate intr-un ambalaj de-a dreptul sinistru.

Noul Focus RS by Anderson Germany este un hot-hatch sinistru de peste 400 cai putere

Capabil sa se faca remarcat inca de la prima aparitie, hot hatch-ul european a fost imbracat intr-o nuanta de negru mat, contrastata puternic de accentele de rosu prezente la nivelului grilei frontale, aripilor fata, jantelor cu design in cinci spite si, nu in ultimul rand, la nivelul etrierelor sistemului de franare. Aceeasi tema exclusivista este prezenta si la interior, viitorii pasageri urmand a fi intampinati aici de insertii de piele, accente de Alcantara si cusaturi contrastante in forma de carouri.

Noul Focus RS by Anderson Germany este un hot-hatch sinistru de peste 400 cai putere

Iar asta nu e tot. Nici macar propulsorul turbo in cinci cilindri nu a scapat neatins, compania germana inghesuind in compartimentul motor alti 115 cai putere. Din pacate, cei de la Anderson Germany nu au dezvaluit si noile performante, insa acest Ford Focus RS Black Racing Edition se numara printre putinele modele care se pot lauda cu 420 cai putere transmisi exclusiv puntii fata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Focus RS by Anderson Germany
mai multe