Novitec Rosso vine cu un nou tuning pentru Ferrari 458 Speciale

Novitec Rosso vine cu un nou tuning pentru Ferrari 458 Speciale
  • Novitec Rosso ia din nou la modificat modelul Ferrari 458 Speciale
  • Tunerul german ofera acum un total de 636 cai putere si 572 Newton-Metri
  • Viitorii clienti pot opta si pentru numeroase detalii exterioare din carbon
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu cei 622 CP propusi anterior de Novitec Rosso? Ei bine, specialistii germani au pregatit si mai multa putere pentru noul Ferrari 458 Speciale, supercarul italian primind, de asemenea, si cateva imbunatatiri aerodinamice.

Echipat cu un propulsor V8 de 605 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in trei secunde, noul Ferrari 458 Speciale ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante supercaruri aspirate ale momentului.

Pentru cei care viseaza insa la un surplus de performanta, germanii de la Novitec Rosso sunt gata sa ofere atat o optimizare a unitatii de control, cat si un sistem de evacuare realizat din inconel, valorile maxime ale supercarului italian sarind astfel pana la 636 CP si 572 Nm.

Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso - Galerie Foto

Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso - Galerie Foto

Rezultatul? Ei bine, din pacate pentru cei care asteptau si informatiile cu privire la modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, tinem sa precizam ca oficialii celebrei companii de tuning din Bayern nu au anuntat decat ca acul vitezometrului poate depasi acum 330 de kilometri pe ora.

De asemenea, germanii de la Novitec Rosso s-au grabit sa afirme ca oferta destinata noului Ferrari 458 Speciale mai include si o serie de imbunatatiri aerodinamice, toate acestea fiind realizate din fibra de carbon.

Lista cu modificari se incheie din urma cu o pereche de jante forjate in cinci spite care, impreuna cu garda (la sol) redusa a supercarului italian, dau nastere unui aspect exterior extrem de agresiv.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso - Galerie Foto
mai multe