Nu i-ar strica putina culoare. Doar nu ai vrea sa-l pierzi printre celelalte masini gri, nu-i asa?

Nu i-ar strica putina culoare. Doar nu ai vrea sa-l pierzi printre celelalte masini gri, nu-i asa?
  • Brabus publica noi imagini ale pachetului 900 Rocket
  • Tratamentul cu pricina aduce un total de 900 CP si 1.500 Nm
  • Nu lipsesc din meniu nici imbunatatirile de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Noroc cu detaliile din fibra de carbon si discurile ceramice de dimensiuni generoase. Doar asa poti lua in serios inscriptiile "V12" si "900" de la nivelul caroseriei...

Multe s-au spus si scris pana acum despre pachetul 900 Rocket pe care germanii de la Brabus l-au pregatit pentru posesorii noului Mercedes S65 AMG, insa tinand cont de cifrele si numerele indesate de specialistii celebrei companii de tuning din Bottrop sub capota super-limuzinei producatorului de automobile din Affalterbach, ei bine...

... ei bine, poate ca nu ar fi deloc rau sa reamintim despre ce anume este vorba. Sau, mai bine zis, despre cum propulsorul V12 bi-turbo de sase litri a primit un extra 0.3 litri in dreptul capacitatii cilindrice, plus turbine superioare din punctul de vedere al dimensiunii si alte cateva modificari pentru un set de valori maxime sinonime cu 900 CP si 1.500 Nm.

Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizatBrabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat

Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat

Sau, daca vrei, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 3.7 secunde, respectiv un sprint de la 0 la 200 kilometri pe ora 9.1 secunde - performante carora li se alatura o viteza maxima de 350 km/h, similara cu reusita membrilor Sfintei Treimi, in speta modelele Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari si, nu in ultimul rand, McLaren P1.

Pe langa tratamentul anterior mentionat, aceiasi posesori ai noului Mercedes S65 AMG mai pot apela la germanii de la Brabus si pentru o serie de imbunatatiri exterioare, precum detalii din fibra de carbon sau jante de dimensiuni generoase. Ori, de ce nu, o culoare a caroseriei mult mai atractiva decat griul metalizat al exemplarului din aceste imagini.

In ceea ce priveste departamentul interior, fotografiile lipsesc cu desavarsire in cazul de fata, insa stim deja ca specialistii celebrei companii de tuning din Bottrop au pregatit pentru cabina super-limuzinei producatorului de automobile din Affalterbach insertii de piele, alcantara si lemn sau carbon. Plus un sistem de infotainment de ultima generatie.

Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat

Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat

Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Brabus 900 Rocket cu exterior gri metalizat
mai multe