Nu l-a sunat nimeni, asa ca a mai scazut din pret. Cu cat se vinde acum muscle car-ul tunat de Chip Foose

Nu l-a sunat nimeni, asa ca a mai scazut din pret. Cu cat se vinde acum muscle car-ul tunat de Chip Foose
  • Un muscle car modificat de Chip Foose e de vanzare in SUA
  • Respectivul Dodge Charger vine cu pretul de 150.000 de dolari
  • Vanzatorul afirma ca valoarea reala este de 225.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Modificat special pentru vechea emisiune americana Overhaulin', automobilul fabricat la sfarsitul anilor '60 are o valoare estimata la 225.000 de dolari.

Unul dintre cele mai populare show-uri auto de peste Ocean, vechiul Overhaulin' poate fi considerat locul de nastere al multor proiecte interesante. Pana la urma urmei, printre persoanele implicate in transformarea masinilor s-a numarat inclusiv celebrul Chip Foose.

Astazi, la aproape un deceniu si jumatate de la difuzarea primului episod, unul dintre numeroasele muscle car-uri modificate in cadrul emisiunii respective a fost scos la vanzare. Pretul: undeva in jurul a 150.000 de dolari, suficient pentru a pune bazele unei mini-colectii.

Clientul care alegerea sa mearga insa pe optiunea din cazul de fata se alege cu un Dodge Charger imbunatatit cap-coada, a carei principala atractie o reprezinta caroseria in doua portiere. Finisata in nuante de negru si argintiu, desparite de o dunga de culoare portocalie.

Un nou set de jante, o grila frontala cu logo-ul Foose si alte cateva mici detalii completeaza pachetul exterior, in timp ce meniul interior vine cu patru scaune individuale imbracate in piele neagra si rosie, plus o consola centrala care se intinde de-a lungul cabinei. Evident.

In anuntul de vanzare publicat pe un site de specialitate, vanzatorul - care estimeaza valoarea automobilului din cazul de fata la 225.000 de dolari, precizeaza ca in compartimentul motor a fost instalat un motor V8 din seria Hemi. Fara sa precizeze insa puterea maxima.

Si totusi: indiferent de care este numarul magic, valoarea respectiva ajunge la puntea spate printr-o cutie automata, cu un numar nespecificat de viteze. Cert este ca acest Dodge Charger modificat pentru emisiunea Overhaulin' a parcurs pana la momentul de fata 732 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Dodge Charger CHIP FOOSE
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2019