Nu-l intereseaza timpii pe circuit. Tot ce vrea este sa atraga atentia celor din jur cu GT-R-ul sau tunat

Nu-l intereseaza timpii pe circuit. Tot ce vrea este sa atraga atentia celor din jur cu GT-R-ul sau tunat
  • A primit jante Forgiato
  • Sunt confectionate dintr-o singura bucata de aluminiu
  • Din meniu nu lipseste suspensia pneumatica
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan GT-R vine cu mai multe modificari estetice, inclusiv cu un set de jante Forgiato si cu o suspensie pneumatica, care poate aduce supercarul japonez la doar cativa centimetri de asfalt.

Nissan-ul GT-R este fara indoiala o super masina, chiar si in ziua de azi, la 11 ani de la lansarea oficiala. Are un motor twin-turbo de 3.8 litri V6, capabil de 570 de cai putere si 637 Nm cuplu, tractiune integrala, transmisie automata si ajunge la 100 de km/h in circa 3 secunde.

Nissan GT-R Forgiato

Singura problema, daca este sa o numim asa, a GT-R-ului este ca a cam imbatranit in ciuda facelift-ului si versiunilor imbunatatite primite de-a lungul anilor. Vestea buna este ca niponii se gandesc la o noua generatie pentru celebra sportiva, insa mai este pana la momentul debutului.

In tot acest timp, posesorii de GT-R-uri apeleaza la tot felul de modificari pentru a-si mentine masina "tanara". Spre exemplu, acest exemplar a primit inainte de toate spoilere noi, praguri, geamuri cu tenta fumurie si, desigur, un set de jante care capteaza rapid atentia.

Nissan GT-R Forgiato

Acestea sunt semnate de Forgiato si fac parte din seria Monoleggera. Asta inseamna ca sunt confectionate dintr-o singura bucata de aluminiu, astfel ca sunt extrem de usoare si de rezistente. Sunt disponibile in mai multe dimensiuni si culori insa proprietarul acestei masini a optat pentru auriu.

Nissan GT-R Forgiato

Cat despre statura GT-R-ului, in aceste imagini acesta este practic "lipit" de asfalt. Suspensia originala a fost inlocuita cu una pneumatica, cel de la volan putand alege garda la sol potrivita pentru orice moment.

Nissan GT-R Forgiato

Cel mai puternic GT-R de fabrica, la momentul actual, este versiunea Nismo. Puterea motorului V6 twin-turbo a crescut la 600 de cai si 652 Nm cuplu in cazul lui, astfel ca repriza 0-100 de km/h a scazut sub trei secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe