Nu o sa te mai intereseze nicio masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest Beetle. Automobilul este unic in lume

Nu o sa te mai intereseze nicio masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest Beetle. Automobilul este unic in lume
  • Nemtii de la Memminger reinventeaza clasicul Volkswagen Beetle
  • Proiectul Roadster 2.7 propune un design atragator si motor de 210 CP
  • Un model de serie depinde in functie de cate de mare este cererea
Distribuie pe Facebook

Raspunde la numele de Memminger Roadster 2.7 si ascunde sub capota un motor de 2.7 litri, evident. Nu doar performantele tehnice sunt insa cele care te vor da pe spate in cazul de fata...

Nu au personalitate, toate arata la fel si se strica extrem de repede. Sunt doar cateva dintre lucrurile care se spun despre automobilele fabricate in ziua de astazi, unele pe deplin justificate, altele mai putin...

Indiferent insa de care parte a baricadei te afli, fie ca apreciezi masini clasice ori ba, adevarul este ca nu prea ai cum sa nu iubesti acest Memminger Roadster 2.7. Poate doar din pricina lipsei unei versiuni de productie, dar aceasta situatie s-ar putea schimba in perioada urmatoare de timp.

Pana atunci, singurul exemplar existent la nivelul intregii planete atrage priviri cu fiecare aparitie in public, in special datorita modului in care a fost remodelata caroseria. Urmeaza apoi pe lista principalelor atractii o motorizare boxer de 2.7 litri, a carei racire se face cu ajutorul aerului.

Ajutata de o cutie manuala in cinci rapoarte, aceasta pune la dispozitia rotilor undeva in jurul a 210 CP. Cuplul maxim se ridica la 247 Nm, in timp ce performantele in linie dreapta raman un mister.

Vestea buna este ca respectivul Memminger Roadster 2.7, care are la baza o generatie mai veche a modelului Volkswagen Beetle, promite o experienta de neuitat in spatele volanului. Deloc surprinzator daca tinem cont ca intregul pachet nu cantareste mai mult de 800 de kilograme.

Unde mai pui si ca plafonul a fost indepartat, asemeni sistemului multimedia sau altor dotari moderne care i-ar fi putut distrage atentia soferului. Nu, totul a fost gandit pentru ca soferul sa se bucure de fiecare drum, fie el scurt sau lung, in linie dreapta ori plin de viraje si asa mai departe.

Revenind la prima parte a acestui material, readucem in discutie faptul ca avem de-a face cu un simplu concept car. Partea buna este ca, odata cu cererea, ar putea veni si o versiune de productie.

Memminger Roadster 2.7

Memminger Roadster 2.7

Memminger Roadster 2.7

Memminger Roadster 2.7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Memminger Roadster 2.7
mai multe