Nu s-a mai uitat la bani si l-a tunat cum a vrut inimioara lui. Acum are motor de M5 si piele in carouri

Nu s-a mai uitat la bani si l-a tunat cum a vrut inimioara lui. Acum are motor de M5 si piele in carouri
  • Acest BMW E23 ascunde sub capota un motor V8
  • Unitate de 4.9 litri provine de la M5 E39
  • Modificari intalnim si la nivel de interior
Distribuie pe Facebook

Cine spune ca banii n-aduc fericirea, sigur nu stie cum sa isi modifice masina. Nu este insa nimic de ras in asta: s-ar putea inspira din tuningul primit de urmatorul BMW E23.

Il vezi pe strada si nu il iei in seama. Este mult prea vechi pentru a merita atentia ta, insa brusc incepi sa te intrebi 'ce naiba?'. Sunetul motorului a reusit sa te captiveze. Deloc anormal daca tinem cont ca sub capota acestui BMW E23 se ascunde acum o motorizare aspirata cu opt cilindri.

Si nu orice V8, ci chiar unitatea de 4.9 litri si 400 CP a modelului M5 E39. Din pacate, nu exista niciun fel de informatie cu privire la un potential transplant de cutie. Stim, in schimb, ca automobilul bavarez a mai primit si o un set de jante Rotiform - finisate, asemeni caroseriei, in negru.

Nou-nout este si interiorul daca tinem cont ca imitatia de piele instalata de BMW pe acest E23 i-a lasat loc unor insertii autentice. Insertii de culoarea coniacului, cusute sub forma de carouri la nivelul scaunelor si fetelor usilor. De altfel, din meniu nu lipsesc nici accentele de Alcantara.

Pe scurt, proprietarul automobilului bavarez nu s-a uitat nici la bani, dar nici la vechimea masinii pe care o conduce atunci cand a venit vorba sa o modifice. Acum isi traieste visul si spera sa ii inspire si pe altii cu povestea lui, mai ales pe cei care sunt de parere ca banii nu aduc fericirea.

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

Cat despre generatia E23, aceasta a fost lansata pe piata acum mai bine de patru decenii, aproape de sfarsitul anilor '70. Este primul Seria 7 al companiei din Munchen si, totodata, primul BMW cu ABS, airbag pentru sofer, computer de bord sau sistem de injectie Bosch Motronic.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW E23 cu motor V8
mai multe