Nu se mai fac ca pe vremuri: limuzina din 1993 are motor V12 cu compresoare mecanice si... cutie manuala

Nu se mai fac ca pe vremuri: limuzina din 1993 are motor V12 cu compresoare mecanice si... cutie manuala
  • Acest Jaguar XJ12 gazduieste in compartimentul motor un V12 cu doua compresoare si capacitatea de sapte litri
  • Limuzina britanica ofera o putere maxima de 604 cai, care ajunge la roti printr-o cutie manuala
  • Automobilul in cauza are numai 23.536 de kilometri in bord si se vinde in schimbul unei sume de 79.995 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Oferita in schimbul unei sume care se apropie de 100.000 de euro, impresionanta masina de lux a parcurs doar 23.536 de kilometri pana la momentul de fata.

A parasit linia de productia in cursul anului 1993, ca un 'banal' Jaguar XJ12. La scurt timp insa, limuzina britanica a fost dusa in Leatherhead, la atelierele Lister, pentru un tuning deloc obisnuit.

Mai precis, primul proprietar al impresionantei masini de lux a optat pentru un tratament cu doua compresoare mecanice pentru unitatea cu 12 cilindri in V care, pe deasupra, a mai primit si...

Lister XJ12 de vanzare

... si o crestere a capacitatii, pana la valoarea de sapte litri. Acelasi Lister XJ12 se mai poate lauda, totodata, si cu noi interne, astfel ca puterea maxima de 604 cai nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

Nu de alta, dar marea surpriza consta in cutia manuala care, potrivit informatiilor publicate in anuntul de vanzare de pe site-ul eBay, s-a ales de curand cu un nou ambreiaj, dar si cu o noua volanta.

Pe langa modificarile de exceptie din compartimentul motor, limuzina britanica a mai fost 'accesorizata' si cu o suspensie speciala dezvoltata de Lister. Plus cateva elemente de franare marca Brembo.

Lister XJ12 de vanzare

Spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de sportivitate, eleronul pentru portbagaj si jantele in cinci spite simple se numara printre principalele atractii vizuale ale...

... impresionantei masini de lux. Acestora li se alatura, la interior, o noua tapiterie, realizata de aceasta data din piele de culoare bej, cu accente contrastante de negru, dar si scaune fata Lister.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar in primele paragrafe, respectivul Jaguar XJ12 nu a parcurs decat 23.536 de kilometri pana la momentul de fata si se vinde pentru 79.995 de lire sterline.

Lister XJ12 de vanzare

Lister XJ12 de vanzare

Lister XJ12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lister XJ12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2019