Numai 50 de oameni o vor putea avea. Masina germana are 530 de cai sub capota si tractiune integrala in standard

Numai 50 de oameni o vor putea avea. Masina germana are 530 de cai sub capota si tractiune integrala in standard
  • ABT prezinta oficial proiectul RS5-R Sportback
  • Pachetul de tuning este oferit in doar 50 bucati
  • Clientii pot opta inclusiv pentru automobilul complet
Distribuie pe Facebook

Potrivit companiei producatoare, preturile de vanzare pornesc de la 29.900 de euro, insa pot ajunge pana la 116.700 de euro in anumite cazuri.

Anuntata cu surle si trambite in primavara anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la New York, prima generatie a modelului Audi RS5 Sportback ofera zilele acestea baza celui mai nou proiect de tuning al companiei ABT Sportsline.

Comercializat sub denumirea de RS5-R, modelul specialistilor din Kempten se remarca numaidecat prin numeroasele ornamente exterioare din fibra de carbon, care insotesc atat partea frontala, cat si partea posterioara a caroseriei in cinci portiere.

Pentru o doza extra de agresivitate, meniul vizual continua cu o evacuare cvadrupla si jante pe 21 de inch, insotite la interior de diverse logo-urile cu numele creatiei in cauza - inclusiv o placuta care aminteste ca numai 50 de masini au fost fabricate.

Sub capota, cel mai recent proiect de tuning al companiei ABT Sportsline gazduieste o motorizare cu sase pistoane in V, doua turbine de dimensiuni generoase si capacitatea cilindrica de 2.9 litri, modificata pentru o putere maxima de 530 CP.

Inutil de mentionat, modelul specialistilor din Kempten pluseaza atat cu o cutie automata in opt rapoarte, cat si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca noul RS5-R Sportback poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice a creatiei in cauza se incheie cu viteza de top de 280 km/h, pe cand preturile de vanzare variaza intre 29.900 si 116.700 de euro - in functie de situatia modelului donor, daca clientul a apucat deja sa il achizitoneze ori ba.

ABT RS5-R Sportback

ABT RS5-R Sportback

ABT RS5-R Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze ABT RS5-R Sportback
mai multe