Numai 75 de masini vor fi construite in total, iar costurile de achizitie depasesc pretul unui Veyron

Numai 75 de masini vor fi construite in total, iar costurile de achizitie depasesc pretul unui Veyron
  • Cel mai nou proiect al companiei Singer Vehicle Design este dezvoltat alaturi de Williams Advanced Engineering
  • Studiul Dynamics and Lightweighting ofera o caroserie din carbon, motor de 500 CP racit cu aer, dar si alte detalii interesante
  • Productia modelului cu pricina este limitata la 75 exemplare, iar preturile pornesc de la 1.8 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Apar noi informatii oficiale cu privre la cel mai recent proiect al companiei Singer Vehicle Design: Dynamics and Lightweighting Study, dezvoltat in colaborare cu Williams Advanced Engineering.

A debutat in fata publicului larg chiar in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, cu ocazia celebrului Festivalul de Viteza de la Goodwood, si a impresionat o lume intreaga cu formula sa, care combina design-ul retro cu tehnologia moderna.

Fructul colaborarii dintre Singer Vehicle Design si Williams Advanced Engineering, noul Dynamics and Lightweighting Study - caci el reprezinta subiectul acestei material, aduce in prim plan o caroserie clasica... realizata din fibra de carbon si careia i se alatura un motor racit cu aer, de patru litri si aproximativ 500 CP.

O cutie manuala de la Hewland, discurile carbon-ceramice dezvoltate de Brembo sau jantele BBS sunt alte detalii care transforma acest automobil intr-o adevarata capodopera. Un efect similar au, de altfel, si scaunele de la Recaro, de exemplu.

Si totusi, atunci cand vine vorba despre noul Dynamics and Lightweighting Study... cel mai interesant aspect il reprezinta fara dar si poate pretul de achizitie. Potrivit britanicilor de la Top Gear, fructul colaborarii dintre Singer Vehicle Design si Williams Advanced Engineering porneste de la suma de 1.8 milioane dolari.

Vorbim astfel despre un automobil mai scump decat Bugatti Veyron, Pagani Zonda, McLaren P1, Porsche 918 Spyder sau Ferrari LaFerrari la momentul lansarii acestora. O miscare extrem de interesanta si curajoasa, am putea spune.

Ce este drept, ultimul proiect al companiei Singer Vehicle Design are cartea exclusivitatii de partea sa. Conform sursei anterior mentionata, noul Dynamics and Lightweighting Study va fi asamblat in doar 75 exemplare, drept pentru care sansele de a intalni unul in viata actuala sunt egale cu... zero, evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2018