Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 625 de cai. Plus 600 de Newton-Metri.

Se remarca in special prin partea frontala inspirata de mai noul 650S, nenumarate priviri urmand sa atraga insa - daca mai trebuia cumva mentionat, si aripile laterale proeminente ori spoilerul spate complet redesenat. Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului exterior continua - dupa cate se precizeaza si in anuntul oficial de vanzare, cu un set de jante supradimesionate din aliaj, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o pereche de scaune sport, sculptate atent.

McLaren MP4-12C de la FAB Design

McLaren MP4-12C de la FAB Design

McLaren MP4-12C de la FAB Design

Disponibil in schimbul unei sume de aproximativ 200.000 de euro, acelasi McLaren MP4-12C transformat de specialistii FAB Design intr-un model unic in lume dispune de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala, in cabina, si de elemente din piele, plus detalii din Alcantara. Nu lipseste din peisaj - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici display-ul central de dimensiuni generoase.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii tehnice, exclusivista sportiva beneficiaza si de o unitate V8 twin-turbo - cu capacitatea de 3.8 litri, pe benzina. Dezvoltata pentru a livra persoanei de la volan o putere de circa 625 CP, astfel ca viitorul cumparator va experimenta un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.3 secunde - acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de 333 de kilometri pe ora.

McLaren MP4-12C de la FAB Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze McLaren MP4-12C de la FAB Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2023