O sa te treaca un fior pe sira spinarii cand vei vedea cum arata acest Chevrolet Chevelle din '69

O sa te treaca un fior pe sira spinarii cand vei vedea cum arata acest Chevrolet Chevelle din '69
  • Chevrolet publica primele imagini si detalii ale noului Chevelle Slammer
  • Impresionantul muscle car american este prezent zilele acestea in Vegas, la SEMA
  • Printre modificarile de care el se bucura regasim si un V8 de 535 cai putere
Distribuie pe Facebook

Construit acum mai bine de patru decenii si jumatate, dar intesat cu numeroase tehnologii de ultima ora, fiorosul muscle car american se anunta unul dintre cele mai spectaculoase proiecte de tuning ale evenimentului SEMA Show 2016 ce se desfasoara zilele aceastea in Las Vegas.

Desi are cativa ani buni in spate, formula care presupune echiparea unui muscle car clasic cu tehnologii de ultima ora da nastere in continuare unor proiecte de tuning dintre cele mai spectaculoase.

Cel mai recent argument in acest sens il reprezinta fiorosul Chevelle Slammer, exemplar ce poate fi admirat cu ocazia evenimentului SEMA Show 2016 aflat in plina desfasurare la Centrul de Conventii din Las Vegas.

Principala atractie a respectivei creatii marca Chevrolet? Noua unitate V8 din seria LT376/535, care are la baza motorizarea LT1 regasita sub capota ultimei generatii a iconicului Corvette.

Spre deosebire insa de modelul sport al companiei de peste Ocean, muscler car-ul american se poate lauda cu un plus de 75 de cai putere, fisa tehnica a fiorosului Chevelle Slammer indicand astfel un total de 535 CP.

Obtinuta dintr-un propulsor natural aspirat, valoarea cu pricina ajunge catre puntea spate printr-o automata (cu patru rapoarte) controlata electronic, capabila sa duca pana la 881 Nm.

Performantele respectivei creatii marca Chevrolet raman, din pacate, un mare mister la acest moment, insa stim in schimb ca forta necesara de franare este asigurata de discurile si etrierele de pe Camaro SS.

Tot despre fiorosul Chevelle Slammer mai putem adauga, de exemplu, si ca dispune de jante pe 18 / 20 inch - fata / spate, sau o suspensie pe aer care-i confera o prezenta impunatoare.

Intr-un final, muscle car-ul american mai anunta si o multitudine de elemente exterioare cu finisare cromata, un interior rosu cu scaune de Camaro, dar si ceasuri aditionale montate la nivelul panoului de bord.

Chevrolet Chevelle Slammer

Chevrolet Chevelle Slammer

Distribuie pe Facebook
mai multe