Oferta Zilei: Un Audi TT-RS de vanzare... pentru 90.000 de euro

Oferta Zilei: Un Audi TT-RS de vanzare... pentru 90.000 de euro
  • HPerformance anunta un nou pachet de tuning pentru vechiul Audi TT RS
  • Compania germana promite un total de 510 CP si 690 Nm pentru motorul 2.5 turbo
  • Un set de modificari ne intampina inclusiv la nivelul departamentului vizual
Distribuie pe Facebook

Inca de la bun inceput o sa precizam ca acesta un este un Audi TT-RS ca celelalte. Nu, exista motive extrem de intemeiate pentru care exemplarul din cazul de fata se vinde la pret de Lamborghini Gallardo.

In timp ce intreaga lume auto asteapta cu nerabdare urmatoarea reiteratie a TT-ului RS, industria tuningului inca se mai ocupa de ultima generatie a modelului sport lansat de Audi.

HPerformance este numele companiei care se mandreste cu cel mai nou astfel de tratament, printre modificarile oferite de specialistii germani numarandu-se inclusiv un pachet de performanta de tipul 'Stage 5'.

Audi TT-RS de la HPerformance

Audi TT-RS de la HPerformance

In libera traducere, asta inseamna o turbina HPXT530, plus cateva imbunatatiri aduse atat pompei de benzina si unitatii de control a motorului de 2.5 litri, cat si sistemelor de admisie si racire a aerului, respectiv evacuare a gazelor.

Drept urmare, fisa cu specificatii tehnice a modelului sport german ne intampina acum printr-un total de 510 CP si 690 Nm, astfel ca timpul necesar realizarii de la 0 la 100 km/h a coborand sub pragul celor 4.5 secunde cu care se lauda versiunea standard.

Nici despre viteza maxima nu avem un detaliu concret, insa nu ar fi de mirare ca Audi-ul TT-RS ajuns pe mainile specialistilor HPerformance sa isi bucure clientii cu un 300 de kilometri pe ora.

Asta, bineinteles, daca va exista vreun client, pretul complet al masinii urcand pana la 90.000 de euro - pret care mai include, ce-i drept, si o pereche de coilovere KW Clubsport, dar si un sistem de franare Movit sau elemente aerodinamice din fibra de carbon.

Toate modificarile enumerate anterior sunt disponibile si fara automobilul donor, insa tot nu vei scapa ieftin. Chiar daca acum vei avea de platit numai 50.000 de euro.

Audi TT-RS de la HPerformance

Audi TT-RS de la HPerformance

Audi TT-RS de la HPerformance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi TT-RS de la HPerformance
mai multe