OMG Tuning: Lorinser socheaza cu modificarile aplicate noului Mercedes S-Class

OMG Tuning: Lorinser socheaza cu modificarile aplicate noului Mercedes S-Class
  • Lorinser modifica noul Mercedes S-Class W222
  • Tunerul propune schimbari dintre cele mai radicale
  • Meniul include un nou kit aerodinamic, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Trecuta deja prin mainile germanilor de la Brabus si Carlsson, ultima generatie a limuzinei Mercedes S-Class se pregateste sa primeasca un nou pachet tuning. Un pachet de tuning semnat Lorinser si extrem de controversat, dupa cum putem vedea in urmatoarele imagini.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, noul Mercedes S-Class imbina eleganta si sportivitatea intr-unul dintre cele mai apetisante ale momentului. Pentru cei care viseaza la un plus de agresivitate, ultima generatie a limuzinei din Stuttgart poate fi comandata si intr-o versiune intesata cu accesorii marca AMG, insa nici industria tuningului nu se lasa mai prejos.

Mercedes S-Class W222 by Lorinser

Germanii de la Brabus si-au prezentat deja programul de "restilizare" a noului Mercedes S-Class, compania din Bottrop punand la dispozitia potentialilor sai clienti detalii supradimensionate, jante de pana la 21 inci si chiar un plus zdravan de cai putere. De asemenea, nici specialistii Carlsson nu au spus pas provocarii de a imbunatati ultima generatie a limuzinei din Stuttgart, in timp ce compania GSC e pe cale sa dea nastere celui mai puternic Mercedes S-Class din lume.

In cazul in care nici unul dintre aceste meniuri nu-ti satisface pofta de agresivitate, atunci afla ca mai exista inca un preparat. Pentru cei care nu se grabesc sa-si modifice Mercedes-ul S-Class proaspat achizitionat si mai au putintica rabdare, Lorinser coace unul dintre cele mai excentrice kituri aerodinamice vazute vreodata - cel putin daca tinem cont de faptul ca, in cazul de fata, avem de-a face cu o limuzina de lux.

Mercedes S-Class W222 by Lorinser

Dupa cum se poate observa si in cele trei fotografii oferite de compania germana de tuning, meniul Lorinser pentru noul Mercedes S-Class include spoilere fata si spate complet restilizate, prize de aer aditionale, grila frontala redesenata si eleron pentru portbagaj. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din peisaj nici jantele de dimensiuni generoase, cu design turbionar, sau sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, limuzina germana parand acum pregatita mai degraba pentru cursele cu motor decat pentru aparitiile elegante si rafinate.

Si daca tot a ales aceasta cale, speram ca noul Mercedes S-Class de la Lorinser se va prezenta intr-un mod la fel de agresiv si atunci cand va veni vorba de imbunatatirile ascunse sub capota.

Mercedes S-Class W222 by Lorinser

Distribuie pe Facebook
mai multe