Pogea Racing ne ispiteste cu noul Audi A7 Sportback Seven Sins

Pogea Racing ne ispiteste cu noul Audi A7 Sportback Seven Sins
Intre mit si realitate, povestea asa-ziselor sapte pacate de moarte au fascinat dintotdeauna omenirea. Intrebari precum "Exista cu adevarat asa ceva?", "Unde sunt acestea mentionate?" se ascund cu teama pe buzele oamenilor inca de la scrierea Bibliei, insa raspunsurile au intarziat sa apara. Cel putin pana acum!
Distribuie pe Facebook

Urmand trendul germanilor de la ABT si MTM, compania Pogea Racing a sosit cu propriul sau pachet de tuning pentru recent-lansatul Audi A7 Sportback. Botezata Seven Sins, creatia romanului nostru promite sa trezeasca reactiile si simturile celor din jur prin modificarile de care se bucura, si nu prin denumirea aparent infricosatoare. Asadar, acestea fiind spuse, e momentul sa detaliem lista de bunatati cu care se lauda impresionantul Audi A7 Sportback Seven Sins de la Pogea Racing.

Pogea Racing ne ispiteste cu noul Audi A7 Sportback Seven Sins

Pentru ca modificarile de ordin tehnic ocupa primul loc in pachetul de tuning, ar fi cazul sa ne concentram pe ceea ce se ascunde sub capota. Ambele motorizari de 3.0 litri, atat versiunea TFSI, cat si varianta TDI, au suferit o operatie asupra unitatii de control, rezultatul traducandu-se prin mai multa putere, combinata cu mai mult cuplu. Mai exact, unitatea 3.0 TFSI vine acum la pachet cu nu mai putin de 345 CP si 495 Nm (de la 300 CP si 440 Nm), in timp ce propulsorul 3.0 TDI va livra celui aflat la volan aproximativ 251 CP si 468 Nm (de la 204 CP si 400 Nm). In plus, nici cei care au achizitionat versiunea 3.0 TDI S-Tronic cu 245 CP si 500 Nm in standard nu au fost uitati, acestia urmand a se bucura de 289 CP si 555 Nm. Pretul pachetului de performanta porneste de la 1.799 euro, viitorii clienti putand opta si pentru filtru de aer sport, un nou sistem de evacuare sau inlaturarea limitatorului de viteza.

Pogea Racing ne ispiteste cu noul Audi A7 Sportback Seven Sins

In final, cei care aleg sa puncteze si la factorul impresie vor aprecia aparitia suspensiei coilver KW, dar si a setului de jante MOZ STROKE pe 20 inci - ce ascunde un performant sistem de franare marca Brembo

Distribuie pe Facebook
mai multe