Politia si-a tras masina tunata cap-coada! Uite-o aici cum arata

Politia si-a tras masina tunata cap-coada! Uite-o aici cum arata
  • Un ABT RS4-R e vedeta campaniei Tune it! Safe! din acest an
  • Modelul german ofera un motor V6 bi-turbo cu 530 CP
  • Timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h e de 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, prima suta de kilometri pe ora nu intarzie s-apara. Ba din contra: o face dupa doar 3.8 secunde.

Atractia cea mai noua din flota politiei germane? O masina tunata cap-coada, care are nevoie de doar 3.8 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

Si nu este niciun fel de gluma. Ca parte a programului Tune it! Safe!, ce promoveaza tuningul responsabil, autoritatile au primit un exemplar ABT RS4-R.

Intr-o alta ordine de idei, se pleaca de la un RS4 de ultima generatie, se adauga un plus de putere... et voila! Masina de politie cu 530 CP sub capota.

Tratamentul in cauza mai include si un cuplu maxim de 690 Nm, insa nicio vorba suflata despre viteza de top. Poate peste 250 de kilometri pe ora?

Oricare ar fi adevarul, noul ABT RS4-R de politie arata extrem de rapid. In special datorita spoilerelor restilizate pentru o doza extra de agresivitate.

Elementelor respective li se alatura, deloc surprinzator, jante supradimensionate si elemente din carbon. Plus nelipsita combinatie de piele / alcantara.

Dupa cum s-a intamplat si cu celelalte masini din campania Tune it! Safe!, nici acest RS4 de ultima generatie nu va participa la urmariri. Ba din contra.

Nu de alta, dar si de-aceasta data scopul principal il reprezinta promovarea tuningului. Tuningul responsabil, sigur si legal, evident...

ABT RS4 de politie

ABT RS4 de politie

ABT RS4 de politie

ABT RS4 de politie

ABT RS4 de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze ABT RS4 de politie
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2019