Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum. Noul Mercedes-Maybach S-Class nu mai este masina cu cel mai spectaculos interior!

Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum. Noul Mercedes-Maybach S-Class nu mai este masina cu cel mai spectaculos interior!
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum: Noul Mercedes-Maybach S-Class nu mai este masina cu cel mai spectaculos interior!
  • Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv un aparat de facut cafea, plus humidor (pentru trabucuri) si, totodata, plafon instelat
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv un aparat de facut cafea, plus humidor (pentru trabucuri) si, totodata, plafon instelat.

Dezvelit oficial in urma cu numai trei saptamani, noul varf al gamei cunoscute publicului larg sub denumirea de Mercedes S-Class W223 ocupa un loc fruntas in topul masinilor cu cele mai spectaculoase interioare. Chiar si asta, mult anticipatul Maybach S650 paleste in fata acestui V-Class.

Trecut, de curand, prin mainile turcilor de la OKCU Automotive, monovolumul in cauza se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate usor restilizate.

Elementul principal de atractie il reprezinta insa departamentul interior, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare, acolo unde respectivul Mercedes V-Class a primit, pentru inceput, patru scaune individuale. Care ofera chiar si functie de masaj, plus suport pentru picioare, evident.

Acelasi monovolum al turcilor de la OKCU Automotive se mai poate lauda si cu un plafon instelat a la Rolls-Royce, si cu o instalatie audio de la Bang & Olufsen.

Fiecare Mercedes V-Class modificat de compania mentionata anterior mai dispune si de un aparat de facut cafea, dar si de un humidor (pentru trabucuri). Tapiteria din piele fina, ornamentele realizate din lemn si accentele contrastante continua seria ingredientelor magice inceputa mai sus.

Monovolumul turcilor de la OKCU Automotive nu duce nici lipsa unui mini-bar, a unui compartiment refrigerator sau televizor cu diagonala uriasa.

Pachetul specific respectivului Mercedes V-Class este completat atat de un perete despartitor, cat si de o tableta iPad prin intermediul careia pasagerii controleaza toate functiile disponibile. Cei mai atenti la detalii vor remarca, intr-un final, si mai multe detalii finisate in aur de 24 de carate.

Mercedes V-Class de la OKCU Automotive

Mercedes V-Class de la OKCU Automotive

Mercedes V-Class de la OKCU Automotive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes V-Class de la OKCU Automotive
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2020