Racheta, frate! Cea mai noua masina de la Brabus are 930 de cai si 1.550 Nm

Racheta, frate! Cea mai noua masina de la Brabus are 930 de cai si 1.550 Nm
  • Racheta, frate!
  • Cea mai noua masina de la Brabus are 930 de cai si 1.550 Nm
Distribuie pe Facebook

Avand la baza impresionantul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance, respectiva creatie atinge, cu pedala de acceleratie la podea, o viteza de top limitata la 316 kilometri pe ora.

Insotit de un sistem de propulsie care combina o unitate V8 de 4.0 litri, pe benzina, si un motor electric echipat cu o baterie de 6.1 kWh, plus propria cutie de viteze, in doua rapoarte, primul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance din istorie ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente modele de serie ale planetei - multumita unei puteri totale de 843 CP. Oferita la preturi incepand de la aproximativ 199.015 euro, spectaculoasa berlina cu alura de fastback se mai poate lauda - printre altele, si cu un cuplu de pana la 1.470 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 2.9 secunde.

Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance de la Brabus

Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance de la Brabus

Exista insa loc si de mai bine, par sa isi fi spus de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, specialistii celebrei companii de tuning Brabus - nemtii din Bottrop alegand sa condimenteze reteta specifica produsului capabil sa atinga, inca din fabrica, 316 kilometri pe ora cu un nou pachet aerodinamic din fibra de carbon, lista atractiilor principale continuand, la nivelul departamentului exterior, cu jante forjate cu zece spite, disponibile in combinatia 21 / 22 de inch.

La interior, de cealalta parte a portierelor, meniul caracteristic respectivului Brabus debuteaza cu o tapiterie din piele de calitate superioara - acompaniata de cusaturi sub forma de triunghiuri si elemente contrastante. In ceea ce priveste sistemul de propulsie mentionat anterior, un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate precizeaza ca extrema berlina cu alura de fastback ofera, datorita unor upgrade-uri destinate unitatii V8 de 4.0 litri - pe benzina, un total de 930 CP si 1.550 Nm, drept pentru care eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, in 2.8 secunde, viteza de top ramanand neschimbata.

Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance de la Brabus
mai multe