Rapid era si din fabrica, insa acum prinde 312 km/h. Ce poti scoate dintr-un V6 cu doua turbine

Rapid era si din fabrica, insa acum prinde 312 km/h. Ce poti scoate dintr-un V6 cu doua turbine
  • De la GeigerCars vine cel mai nou tuning pentru Cadillac ATS-V
  • Coupe-ul american dispune acum de 508 cai putere
  • Viteza maxima creste in consecinta pana la 312 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Nu o fi el la fel de popular precum un M4 Coupe, insa performantele lui te vor sa il iei in considerare de fiecare data cand te gandesti la achizitionarea unei sportive in doua usi.

Pentru ca, vezi tu, fiecare ATS-V Coupe iesit de pe portile fabricii Cadillac vine la pachet alaturi de un benzinar cu sase cilindri in V si kit twin-turbo, ce ii asigura fericitei persoane aflate la comanda volanului undeva in jurul a 464 CP.

Adica mai mult decat suficient pentru ca automobilul american de inalta performanta sa accelereze... atat de la 0 la 96 de kilometri pe ora in numai 3.8 secunde, cat si pana la o viteza maxima de aproximativ 304 km/h. Suna bine, nu-i asa?

Cadillac ATS-V de la GeigerCars

Si inca nu ai vazut / auzit nimic. Recent, noul Cadillac ATS-V Coupe a fost surprins parasind atelierele celor de la GeigerCars, oficialii celebrei companii germane de tuning anuntand astazi si motivele vizitei sportivei in doua usi.

Dupa cum am banuit, automobilul american de inalta performanta a mers pana in Munchen pentru un plus de putere si kilometri pe ora, optimizarea unitatii de control aducand in dreptul propulsorului de 3.6 litri anterior mentionat un total de 508 CP.

Cuplul motor a crescut si el de la 603 la 659 Nm, tratamentul precris de specialistii GeigerCars permitandu-i noului Cadillac ATS-V Coupe sa atinga acum o viteza de top de 312 km/h - in ton cu supercarurile entry-level, daca se poate spune asa.

Cadillac ATS-V de la GeigerCarsCadillac ATS-V de la GeigerCars

Intr-un final clientii automobilului american de inalta performanta pot apela la specialistii celebrei companii germane de tuning si pentru un set de arcuri custom, respectiv jante OZ Leggera incaltate cu anvelope de pana la 275 / 30 ZR19.

Nu te numeri inca printre norocosii proprietari ai noului Cadillac ATS-V Coupe? Atunci afla ca exemplarul din aceste imagini este de vanzare pentru suma de 88.630 de euro si ofera aproape tot ce ti-ai putea dori de la o masina.

Mai exact, spun cei de la GeigerCars, suspensie Magnetic Ride Control, diferential cu alunecare limitata controlat electronic, frane Brembo si launch control. Plus scaune Recaro, tapiterie din piele neagra, climatizare automata si sistem audio Bose.

Cadillac ATS-V de la GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Cadillac ATS-V de la GeigerCars
mai multe