Razboiul continua: MTM modifica din nou ultimul RS6 Avant, ofera acum 722 CP si 885 Nm

Razboiul continua: MTM modifica din nou ultimul RS6 Avant, ofera acum 722 CP si 885 Nm
  • MTM ia din nou la modificat ultimul Audi RS6 Avant
  • Tunerul german ofera acum pana la 722 CP si 885 Nm
  • Primii 100 kilometri pe ora vin dupa doar 3.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Batalia in pachete de tuning destinate ultimului Audi RS6 Avant continua astazi cu un nou episod. Un episod care are in prim plan revenirea germanilor de la MTM.

Dupa cum probabil iti amintesti, germanii de la ABT Sportsline au fost printre primii care s-au incumetat sa modifice noul Audi RS6 Avant, celebra companie de tuning din Kempten oferind pana la 666 cai putere si 830 Newton-Metri. Raspunsul nu s-a lasat insa prea mult asteptat, rivalii de la MTM ripostand aproape instant cu un pachet de 675 CP si 860 Nm, ca mai apoi sa intre in lupta si O.CT Tuning cu un meniu ce aduce chiar pana la 680 cai putere.

Noul Audi RS6 Avant by MTM

Tinand cont de aceste evenimente recente, specialistii ABT Sportsline au ajuns la concluzia ca ar trebui sa ia la modificat inca o data ultima generatie a super-Avant-ului din Ingolstadt. Lucru pe care l-au si facut de altfel, propulsorul V8 twin-turbo ascuns sub capota noului Audi RS6 Avant atingand astfel pragul magic al celor 700 de cai putere.

Noul Audi RS6 Avant by MTM

Dar duelul in pachete de tuning destinate ultimei generatii a super-Avant-ului din Ingolstadt si dus intre marile companii germane nu avea sa se incheie aici. Ba din contra! Cel mai nou episod din aceasta interesanta serie are in prim plan revenirea rivalilor de la MTM, specialistii din Wettstetten operand acum in compartimentul motor ceva mai multe imbunatatiri, valorile maxime crescand cu circa 162 CP si 185 Nm

Noul Audi RS6 Avant by MTM

Drept urmare, cu pana la 722 cai putere si 885 Newton-Metri inscriptionati in fisa tehnice, noul Audi RS6 Avant de la MTM are nevoie de numai 3.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in aproximativ 11.3 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima se invarte in jurul a 340 kilometri pe ora! Suna bine, nu-i asa? Iar cu astfel de cifre si valori in prim plan, nu este de mirare ca asteptam cu nerabdare urmatorul episod al acestei batalii!

Noul Audi RS6 Avant by MTM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Audi RS6 Avant by MTM
mai multe