Renasterea unui clasic: Mercedesul 500E W124 cu interior nou din piele, alcantara si carbon

  • Carbon Motors ne incanta privirile cu un Mercedes 500E W124 modificat la interior
  • Exemplarul respectiv combina insertiile de piele cu accentele de alcantara si carbon
  • Motorul V8 cu capacitate de cinci litri dezvolta in continuare 322 CP
Distribuie pe Facebook

Forma eleganta si, totodata, clasica a caroseriei, cei 322 de cai putere ai motorului V8 de cinci litri sau materialele interioare de calitate superioara, toate aceste detalii au transformat Mercedes-ul 500E W124 intr-un simbol al industriei auto.

Aproximativ doua decenii si jumatate mai tarziu de la aparitia sa, legendarul model german in patru usi revine in atentia noastra, reamintindu-ne motivele pentru care ne-a cucerit.

Exemplarul din cazul de fata pluseaza totodata cu cateva modificari interioare, intreg cockpitul fiind decorat intr-o combinatie de gri si albastru de catre compania Carbon Motors.

Mercedes W124 de la Carbon MotorsMercedes W124 de la Carbon Motors

Pentru a obtine aceasta ambianta, specialistii bulgari au apelat atat la piele normala, cat si la piele perforata, pentru imbracarea plafonului fiind folosita, in schimb, alcantara.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cusaturile contrastante, atmosfera interioara fiind desavarsite de ornamentele din fibra de carbon prezente inclusiv la nivelul... telefonului Nokia.

In ceea ce priveste departamentul exterior, o pereche de jante cu design in cinci spite reprezinta singura noutate pe care acest Mercedes 500E W124 o propune.

Mercedes W124 de la Carbon MotorsMercedes W124 de la Carbon Motors

Motorul V8 de cinci litri a scapat complet neatins, astfel ca legendarul model german in patru usi dispune in continuare de 322 de cai putere si 480 de Newton-Metri.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ sase secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la 260 de kilometri pe ora.

Si totusi, ramane urmatoarea intrebare: in cazul in care te-ai numarat printre fericitii posesori de Mercedes 500E W124, tu i-ai aduce modificari exemplarului tau sau l-ai pastra stock?

Mercedes W124 de la Carbon MotorsMercedes W124 de la Carbon Motors

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes W124 de la Carbon Motors
mai multe