Rosul Ferrari e culoarea care da bine pe orice BMW M3

Rosul Ferrari e culoarea care da bine pe orice BMW M3
  • Faimosul showroom BMW din Abu Dhabi are zilele acestea in stoc un M3 cu adevarat unic
  • Vorbim, mai exact, despre un exemplar finisat la exterior in nuanta Individual Ferrari Red
  • Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici elementele caracteristice gamei M Performance
Distribuie pe Facebook

Faimosul showroom BMW din Abu Dhabi expune zilele acestea un M3 cu adevarat unic. Principala atractie a respectivului exemplar? Culoarea caroseriei, bineinteles.

Pentru persoanele aflate in cautarea unui BMW cu o configuratie atipica, showroom-ul Abu Dhabi Motors reprezinta destinatia ideala. Arunca o privire asupra acestui exemplar si te vei convinge si singur ca nu vorbim prostii.

Daca vrei sa uiti insa complet de 2016, atunci ramai in continuare alaturi de noi pentru a descoperi una dintre primele surprize pe care respectivul dealer le-a pregatit celor care ii vor trece pragul in urmatoarele 12 luni.

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

Scurt si direct la subiect, in rolul principal al acestui material regasim un M3 de ultima generatie... finisat in nuanta Individual Ferrari Red, dupa cum descoperim de pe pagina de Facebook a shoowroom-ului BMW Abu Dhabi Motors.

O serie de elemente aerodinamice apartinand gamei M Performance continua lista bunatatilor exterioare, meniul cu pricina anuntand inclusiv diverse detalii din carbon sau jante din aliaj cu design unic si diamentru de 20 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, insertiile omniprezente de piele neagra - insotite, din nou, de accente de culoare rosie si ornamente din fibra de carbon, se numara printre acele detalii capabile sa iasa numaidecat in evidenta.

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

Nu de alta, dar nu lipsesc din peisaj nici volanul in trei spite, scaunele sport sau vitezometrul gradat pana la 330 de kilometri pe ora - caracteristice, de altfel, oricarui M3 de ultima generatie comercializat de compania BMW.

Acum, daca te intrebi cumva despre ce se ascunde sub capota acestei furii rosii, un motor bi-turbo de trei litri si 450 de cai putere este raspunsul pe care il cauti. Explicatia? Avem de-a face cu un exemplar din colectia Competition Package.

Unul care mai dispune si de o evacuare marca si modelul Akrapovic Evolution, dar si un sistem de franare echipat cu discuri carbon ceramice - pe care le recunosti dupa etrierele aurii, bineinteles.

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

BMW M3 in rosu Ferrari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW M3 in rosu Ferrari
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Ianuarie 2017