Se vinde ca masina de lux, dar cand a cumparat-o era plina de plastice. Acum parca sta intr-un Mercedes

  • Cel mai nou tuning pentru Maserati Levante vine de la Carlex Design
  • Oferta celebrei companii poloneze vizeaza exclusiv departamentul interior
  • SUV-ul italian se bucura acum de piele neagra de cea mai buna calitate
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in cursul anului 2016, primul SUV din istoria companiei Maserati a uimit o lume intreaga cu... plasticele sale interioare. Din fericire pentru modelul Levante, o cunoscuta companie europeana de tuning a rezolvat problema calitatii materialelor din cabina.

Botezat Levante, primul SUV din istoria Maserati a venit la mai bine de un secol de la fondarea companiei italiene. Construit pe aceeasi platforma cu Ghibli si Quattroporte, modelul care concureaza impotriva unor nume precum Porsche Cayenne nu a reusit intocmai sa rupa gura targului.

Nu doar design-ul caroseriei in cinci portiere a starnit numeroase controverse printre fanii producatorului de automobile din Cizma, ci si calitatea materialelor interioare. Printre acestea s-au strecurat chiar si cateva butoane imprumutate de diferite Dodge-uri destinate muritorilor de rand.

Daca rezolvarea problemelor de la exterior reprezinta un proces ceva mai complicat, imbunatatirea meniului specific cabinei este mult mai usoara. O demonstreaza inclusiv polonezii de la Carlex Design, care au salvat de la rusinea vesnica un exemplar al noului Maserati Levante.

Intr-o alta ordine de idei, primul SUV din istoria de peste un secol a companiei italiene a primit o cantitate considerabila de piele la interior, pentru modelul din cazul de fata alegandu-se culoarea neagra. Respectivul material acopera acum inclusiv plansa de bord sau alte suprafete vitale.

Totodata, pentru un pic de contrast, aceiasi specialisti a celebrei companii europene de tuning au adaugat si cateva elemente cromate, care insotesc inclusiv volanul cu design in trei spite, consola centrala si chiar fetele portierele. Am spus oare si de cadranele instrmentelor de bord?

Maserati Levante de la Carlex Design

Maserati Levante de la Carlex Design

Maserati Levante de la Carlex Design

Maserati Levante de la Carlex Design

Maserati Levante de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Maserati Levante de la Carlex Design
mai multe