Noul Leon Cupra trece pragul Tij-Power, se alege cu 375 CP si 489 Nm

Noul Leon Cupra trece pragul Tij-Power, se alege cu 375 CP si 489 Nm
  • Tij-Power ia la modificat noul SEAT Leon Cupra
  • Tunerul german ofera un total de 375 CP si 489 Nm
  • Pachetul este completat de o suspensie si jante sport
Distribuie pe Facebook

Multe (lucruri pozitive) s-au spus si scris despre performantele noului SEAT Leon Cupra, insa industria tuningului nu pare prea impresionata de reusitele ultimei generatii a hot-hatch-ului spaniol. Iar asta nu poate decat sa-i bucure pe proprietarii automobilului iberic.

In cazul in care ai pus mana pe un exemplar al noului SEAT Leon Cupra si ai impresia ca cei 280 de cai putere pusi la dispozitie de versiunea de top a hot-hatch-ului spaniol nu sunt indeajuns pentru gusturile sau naravurile tale, companiile din industria tuningului ofera deja cateva solutii demne de luat in seama. Prima dintre acestea vine de la specialistii JE Design si costa intr-un total de pana la 350 CP, in timp ce meniul estetic se compune dintr-un kit aerodinamic agresiv stilizat, plus alte cateva elemente exterioare remarcabile.

SEAT Leon Cupra by Tij-PowerSEAT Leon Cupra by Tij-Power

SEAT Leon Cupra by Tij-Power

Cu cea de-a doua propunere de imbunatatire a noului SEAT Leon Cupra facem cunostinta chiar astazi, cand germanii de la Tij-Power s-au decis in cele din urma sa faca publica oferta lor pentru ultima generatie a hot-hatch-ului spaniol. Pentru cei care asteapta cu nerabdare cifrele si numerele din dreptul proiectului companiei de tuning din Paderborn tinem sa precizam inca de la bun inceput ca valorile maxime caracteristice motorizarii turbo de doi litri sunt acum de 375 cai putere si 489 Newton-Metri, multumita optimizarii unitatii de control si instalarii unui intercooler marca Forge.

Din pacate, nimeni in afara germanilor de la Tij-Power nu stie performantele rezultate in urma acestui tratament, o fotografie ce prezinta noul SEAT Leon Cupra dezvaluindu-ne insa acul vitezometrului la 288 de kilometri pe ora. Cat despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, estimam ca acesta a coborat sub pragul celor 5.5 secunde. In rest, reducerea garzii la sol prin intermediul unor coilovere de la KW, jantele OZ Superturismo LM pe 19 inch si tips-urile evacuarii de 76 milimetri nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare sau introducere.

SEAT Leon Cupra by Tij-Power

SEAT Leon Cupra by Tij-Power

SEAT Leon Cupra by Tij-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze SEAT Leon Cupra by Tij-Power
mai multe