SEMA 2014: Chip Foose ne prezinta propriul Ford GT modificat

SEMA 2014: Chip Foose ne prezinta propriul Ford GT modificat
  • Chip Foose conduce in viata de zi cu zi un Ford GT
  • Masina a suferit cateva modificari de ordin estetic
  • Pachetul include si un sistem de evacuare Magnaflow
Distribuie pe Facebook

Chip Foose conduce in viata de zi cu zi un Ford GT din anul 2006, pe care nu a rezistat tentatiei de a-l personaliza dupa propriile gusturi si dorinte.

Recunoscut pentru pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru masinile americane, Chip Foose a primit cadou pentru cea de-a 50-a sa aniversare un exemplar Ford GT din anul 2006.

Perfectionist dupa cum il stim, designer-ul auto nascut in orasul Santa Barbara din statul California nu a stat prea mult pe ganduri, ci s-a apucat imediat de operat cateva mici modificari, pe ici-colo.

SEMA 2014: Ford GT by Chip FooseSEMA 2014: Ford GT by Chip Foose

Finisat din fabrica in nuanta Tungsten Grey, exemplarul Ford GT detinut de Chip Foose impresioneaza prin "prospetimea" adusa de dungile albe si portocalii, cea din urma nuanta fiind folosita si la decorarea jantelor in sase spite.

Cat despre meniul tehnic, lista cu imbunatatiri se limiteaza la un sistem de evacuare semnat MagnaFlow, despre care oficialii companiei afirma ca ii confera propulsorului V8 supraalimentat de 5.4 litri prezent la datorie un plus de XX cai putere.

Nu avem nici cea mai mica idee daca accesoriul cu pricina a adus si vreo doza extra de performanta, insa cei 330 kilometri pe ora cu care vine la pachet orice Ford GT ar trebui sa fie arhisuficienti pentru oricine.

SEMA 2014: Ford GT by Chip Foose

SEMA 2014: Ford GT by Chip FooseSEMA 2014: Ford GT by Chip FooseSEMA 2014: Ford GT by Chip Foose

SEMA 2014: Ford GT by Chip Foose

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze SEMA 2014: Ford GT by Chip Foose
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2014