SEMA 2014: IATA primele imagini reale cu noua masina a lui Ken Block!

SEMA 2014: IATA primele imagini reale cu noua masina a lui Ken Block!
  • Ken Block a prezentat la SEMA noua sa masina pentru Gymkhana
  • Automobilul ascunde sub capota un motor V8 din seria Nascar
  • Cei 845 CP din dotare vor fi livrati tuturor celor patru roti
Distribuie pe Facebook

Nerabdator sa afli ce a mai nascocit Ken Block pentru seria Gymkhana? Suntem intru totul de acord cu tine, insa adevarul este ca va mai trece o buna perioada de timp pana la sosirea episodului cu numarul sapte. Avem, din fericire, si o veste buna, venita sub forma primelor fotografii si informatii oficiale cu privire la personajul auto ce va primi rolul principal.

Dupa doua episoade la bordul unui Subaru Impreza si alte patru filmate alaturi de un Ford Fiesta, ambele automobile special modificate pentru a face fata dorintei de show a celui aflat in spatele volanului, Ken Block este gata sa mearga mai departe si sa treaca la un Ford Mustang.

SEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTRSEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTR

Nu vorbim insa de orice Ford Mustang, ci de un exemplar 1965 custom, realizat pe parcursul ultimilor doi ani la sediul ASD Motorsports din Charlotte, Carolina de Nord. Printre cei implicati in dezvoltarea acestui proiect se numara si RTR, compania de tuning a pilotului Vaughn Gittin Jr., astfel ca rezultatul final nu dezamageste din nici un punct de vedere. Ba din contra.

Lasand in urma exteriorul dramatic-stilizat, ce pare pregatit pentru a dezlantui apocalipsa, Ford-ul Mustang ce va face spectacol impreuna cu Ken Block in Gymkhana 7 se lauda si cu un motor V8 de 6.7 litri, preluat din seria Nascar si modificat pentru a livra, exact!, tuturor celor patru roti un total de 845 cai putere si 976 Newton-Metri.

Pentru cei pasionati de astfel de informatii, anuntam ca meniul propus de acest Ford Mustang custom mai include si un sasiu tubular, peste care au fost montate panouri din fibra de carbon. Suspensia este special proiectata de specialistii ASD Motorsports, jantele masoara 18 x 10.5 inch, iar interiorul este inchis intr-un roll-cage complet.

Ar mai fi ceva de spus? Desigur: asteptam cu nerabdare cea de-a saptea parte a seriei Gymkhana! Motivele sunt lesne de inteles.

SEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTR

SEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTR

SEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze SEMA 2014: Ford Mustang Hoonicorn RTR
mai multe