SEMA 2014: KIA te invita la o inghetata dintr-un Soul electric

SEMA 2014: KIA te invita la o inghetata dintr-un Soul electric
  • KIA are de departe cel mai interesant stand de la SEMA Show
  • Vizitatorii sunt invitati fie la o bere, fie la o inghetata
  • Meniul include, de asemenea, si un K900 cu doua turbine Garrett
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Kia au de departe cel mai simpatic stand de la SEMA Show, vizitatorii sai fiind invitati sa serveasca o bere dintr-un Sedona, sa deguste o inghetata dintr-un Soul electric sau, de ce nu, sa admire cele doua turbine din portbagajului unui exemplar K900 cu 650 CP sub capota.

SEMA 2014: Standul KIAObosit de pe drum? Atunci trebuie neaparat sa-ti incepi aventura SEMA Show 2014 cu standul KIA, acolo unde sud-coreenii ofera halbe de bere dintr-un exemplar Sedona modificat special pentru acest scop.

SEMA 2014: Standul KIAIn cazul in care nu apuci sa ajungi in Las Vegas pana in data de 7 noiembrie, nu este cazul sa ramai dezamagit. "Beraria" pe patru roti va putea fi admirata si la restaurantul Ballast Point din San Diego, California.

SEMA 2014: Standul KIANu te numeri printre cei care consuma alcool? Nici o problema! Tot la standul Kia din cadrul SEMA Show 2014 poti servi si o portie de inghetata dintr-un Soul cu propulsie electrica.

SEMA 2014: Standul KIASau, de ce nu, te poti limita la a admira tuningul simpatic primit de "cutiuta pe roti" sud-coreeana, ce combina rosul cu albul atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior.

SEMA 2014: Standul KIAIn timp ce unii vor da buzna la bere si / sau inghetata, altii isi vor concentra intreaga atentie asupra acestui exemplar Sedona transformat in magazin mobil pentru fanii karting-ului.

SEMA 2014: Standul KIAImpresionantul proiect de tuning poate reprezenta alegerea ideala, de asemenea, si pentru echipele profesioniste care practica acest sport, multumita remorcii custom din dotare.

SEMA 2014: Standul KIAPentru cei care au dat buzna la SEMA Show 2014 pentru lucruri mult mai serioase, proiectul "High-Performance K900" te invita cu mare placere sa (re)descoperi tuningul de inalta performanta.

SEMA 2014: Standul KIAIar acum nu ne referim la kitul aerodinamic agresiv stilizat sau jantele pe 21 inch ce ascund discuri de franare perforate si supradimensionate, ci la cele doua turbine Garrett 2871R montate in partea posterioara.

SEMA 2014: Standul KIAIn ciuda celor 650 de cai putere prezenti la datorie, limuzina sud-coreeana nu-si uita menirea pe-aceasta planeta, asteptandu-si pasagerii intr-un lux nemarginit, alaturi de piele in doua culori, accente de lemn si fibra de carbon, respectiv monitoare de 11 inch fiecare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze SEMA 2014: Standul KIA
mai multe