SEMA 2014: Vorsteiner ne incanta privirile cu primul BMW M4 Widebody din lume

SEMA 2014: Vorsteiner ne incanta privirile cu primul BMW M4 Widebody din lume
  • Vorsteiner a prezentat la SEMA Show 2014 primul M4 Coupe Widebody din lume
  • Meniul culmineaza cu aripile spate, ce aduc un plus de 17.7 cm in dreptul latimii
  • Jantele concave completeaza de minune kitul aerodinamic agresiv-stilizat
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Vorsteiner celebreaza zece ani de existenta si excelenta cu un proiect de tuning special, ce aduce in aceeasi propozitie noul BMW M4 Coupe si tratamentul Widebody.

Nimeni nu s-a prea plans pana acum de modul in care BMW a creionat inlocuitorul legendarului M3 Coupe, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe americanii de la Vorsteiner din a reinterpreta reteta originala propusa de designerii bavarezi.

Asa a luat nastere primul M4 Widebody din intreaga lume, impresionantul proiect ce aniverseaza cei zece ani de existenta si excelenta ai companiei de tuning din California putand fi admirat cu ocazia SEMA Show 2014, ce se desfasoara zilele acestea in Las Vegas.

SEMA 2014: BMW M4 Coupe by VorsteinerSEMA 2014: BMW M4 Coupe by Vorsteiner

Dupa cum putem observa si in aceste fotografii surprinse la fata locului, lista cu imbunatatiri aduce in prim plan si o pereche de prelungiri proeminente destinate atat spoilerelor, cat si pragurilor, insa principala atractie o reprezinta de departe extensiile supradimensionate de la nivelul aripilor laterale.

In urma tratamentului suferit, noul BMW M4 Coupe nu doar ca arata ca o masina de curse pentru strada - literal vorbind, ci este si (mult) mai lat comparativ cu versiunea sa standard. Cu pana la 17.7 centimetri, mai exact, puntea spate venind acum la pachet cu jante concave late de 13.5 inch.

Din pacate, tuningul extrem aplicat la nivel de exterior nu continua si la nivel de parte tehnic, impresionantul proiect de tuning semnat Vorsteiner fiind nevoit sa se multumeasca cu cei 431 de cai putere si 550 Newton-Metri caracteristici versiunii standard.

SEMA 2014: BMW M4 Coupe by Vorsteiner

SEMA 2014: BMW M4 Coupe by VorsteinerSEMA 2014: BMW M4 Coupe by VorsteinerSEMA 2014: BMW M4 Coupe by Vorsteiner

SEMA 2014: BMW M4 Coupe by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze SEMA 2014: BMW M4 Coupe by Vorsteiner
mai multe